Sokáig csak egy kövér és vad kislányként ismerte őt mindenki, mára azonban eljutott oda, hogy mániákusan figyel az egészségére. Kelly Osbourne énekesnő állítása szerint nem a pasija miatt figyel oda külsejére, inkább csak jól akarja érezni magát, és egészséges akar lenni, főleg egy hónappal ezelőtti rohama után.

Kelly Osbourne sokáig szenvedett súlya miatt, de most magabiztosabb, mint valaha, azok után, hogy több mint 30 kilót leadott. Ozzy Osbourne egykoron vadóc lánya évekig leginkább súlya, külseje és függősége miatt került a címlapokra, ám Kelly Osbourne-ból mára egy lilahajú, egészséges életmódot követő divatikon lett, aki elégedett a testével – legalábbis a Daily Mail szerint.

Az újra munkába álló Osbourne-lány a Self Magazine májusi számában nyilatkozott arról, hogy négy évbe telt, mire leadta ezt a 30 kilót, és fogyásának titka az, hogy inkább az egészségére figyel, nem pedig arra, hogy minél vékonyabb legyen. "Rájöttem, hogy a tökéletes nem létezik. Ha  ezt korábban is tudtam volna, nem lettem volna annyira elcseszett. Az egyetlen dolog, ami lehetek, az önmagam. Nem vagyok tökéletes, és követek el hibákat. A testem sem tökéletes, de ettől még szeretem. Soha nem is lesz tökéletes, de nem is akarom, hogy az legyen. Fárasztó" – nyilatkozta Kelly Osbourne.

Az énekesnő az egészséges étkezést kombinálta a testmozgással, ami nála napi minimum fél óra kardio volt, plusz jóga vagy pilates. Elmondása szerint azzal lehet megtartani a motiváltságot ahhoz, hogy mozogjon, hogy mindig szépen felöltözik hozzá: "Így ha a tükörbe nézel, csak annyit látsz, hogy mennyire cukin nézel ki."

Sokan úgy tartják, hogy Kelly Osbourne az új egészséges életmódját csakis pasija, Matthew Mosshart miatt tartja, aki egy vegán szakács. "Mindenki ezzel jön, de ez nem így van. Azért csinálom, mert boldog vagyok. Ő meg amúgy sem vegán. Megtanultam hogy kell jobban étkezni, és odafigyelni magamra. Nem is mérem magam. Ha tetszik, amit a tükörben látsz, akkor mi a szarnak nézzem a számokat?" – osztotta meg Kelly Osbourne a gondolatait.

"Az egészséges irigység tök rendben van, főleg ha az illetőre fel is nézel, de rá kell jönnöd, hogy te soha nem leszel ugyanolyan, mint ő. Vágyhatsz arra, hogy te legyél Angelina Jolie vagy Jennifer Lopez, de sosem leszel az. Inkább azzal kell foglalkozni, amije van az embernek, nem pedig azzal, amije nincs." – mondta az énekesnő, aki elmondta még, hogy azóta még jobban figyel egészségére, mióta volt egy rohama. "Az a roham mindössze 60 másodpercig tartott, de az a 60 másodperc megváltoztatta az életem, hogy jobban éljek. Keményen dolgoztam azért, hogy formába jöjjek, és ezt folytatom is tovább. Nem azért, hogy vékony legyek, hanem hogy jól érezzem magam." Galériánkra kattintva megnézheti, hogy fogyott le pár év alatt Kelly Osbourne.