Ozzy Osbourne lánya valószínűleg a végletek embere, legalábbis az, amit a testével csinált az elmúlt néhány évben, erre utal. A most 25 éves énekesnő húszas éveinek elején erősen el volt hízva, mostanra meg annyira lefogyott, hogy a melle is eltűnt.

Ozzy Osbourne 25 éves lánya az Emmy-díjátadón már megmutatta, hogy egyrészt sikerült egyszínűre festetnie a haját, másrészt, hogy jól néz ki estélyiben, harmadrészt, hogy talán túlságosan is sovány lett a nagy életmódváltásban. Azóta egy Pussycat Dollssal közös fellépésén fűzőben is meggyőzte a kétkedőket erről.

Az Osbourne-testvérpár, Kelly és Jack húszas éveik elején még arról voltak ismertek, hogy ők a Black Sabbath-énekes Ozzy Osbourne elkényeztetett és rendes amerikai tinédzserekhez méltóan rettentően elhízott gyerekei. A cikk jobb oldalán látható, kövér Kelly Osbourne-t ábrázoló kép is körülbelül öt évvel ezelőtt készült.

Aztán először Jack Osbourne fogyott egy komolyabbat, olyan hirtelen, hogy az is felmerült, hogy esetleg anorexiás lett. Mostanra visszaszedett magára jó néhány kilót, de így is egészségesebbnek néz ki, mint kövéren, vagy mint teljesen beesett arccal. Ebben a videóban egészen friss, néhány napos képet kaphatunk róla.

Kelly Osbourne esetében viszont nem ilyen ívet látunk, hanem azt, hogy sokáig pár kiló le-pár kiló fel állapotban volt, aztán úgy három éve drasztikus fogyásnak indult.

A 160 centis Osbourne-lány az elmúlt bő másfél évben nagyjából húsz kilót adott le, és az is felmerült, hogy esetleg plasztikai sebész segítette ebben. Kelly Osbourne elég kerek magyarázatot adott arra, hogy miért nem plasztikáztathatott: korábbi drogfüggésegei miatt nem szedheti be azokat a fájdalomcsillapítókat, amelyeket a plasztikai műtétek után adnak a pácienseknek. Drasztikus fogyását ugyanakkor azzal indokolta, hogy a Dancing With The Stars showműsorra edzve, tánccal sikerült ennyire formába hoznia magát. Minderre pedig nyilván rátett még pár lapáttal az is, hogy pár hete szakított vőlegényével.

Az Emmy-díjátadó után végül Kelly Osbourne a Pussycat Dolls csütörtöki, Viper Roombeli koncertjén mutatta meg, mi maradt belőle néhány év alatt. Ehhez a színpadon viselt fűző mellé még fel vett néhány, még a vékony nőknek is előnytelen ruhadarabot, kezdve az ezüstösen csillogó ruhától a rojtos aljú miniszoknyáig. Nem tudjuk, hogy Kelly Osbourne mennyit fogyott az elmúlt öt évben, de az szinte biztos, hogy ő azon kevés híresség egyike, akiknek a melle öt év alatt drasztikusan kisebb lett, nem pedig nagyobb.