Nem hittük volna, hogy ennyire nehéz a hírességek kutyáiról fotókat találni, de úgy néz ki, a celebek még magunknál is jobban óvják állataikat a nyilvánosság elől. Most megnézhet pár igazán cuki kutyát, akik közül a legtöbb örökbefogadott, keverék eb.

A kimondhatatlan nevű színész, Jake Gyllenhaal évekkel ezelőtt fogadta örökbe egy Los Angeles-i menhelyről Atticus nevű németjuhászát, mint ahogy sok más celeb is inkább az örökbefogadást választotta ahelyett, hogy vásárolt volna. Selena Gomez még Justin Bieberrel együtt vette magához Baylort, Bieber viszont inkább más állatokkal foglalkozik azóta. Ryan Reynolds örökbefogadott kutyáját már újdonsült felesége, Blake Lively is sétáltathatja – olyan fotót nem is találtunk, ahol Baxterrel a saját gazdája is együtt szerepelt volna.

A Seth MacFarlenenel hírbe hozott Charlize Theronnak két kutyája is van, Tucker és Denver – mindkettő mentett kutya, mint ahogy Hillary Swank két kutyája, Karoo és Rumi is. Swank egyébként annyira imádja az állatokat, hogy maga is dolgozik néha állatokat örökbeadó központokban.

A legcukibb örökbefogadott celeb-kutya mindenképpen Selma Blair félszemű kutyája, ami a Wink (angolul: kacsint) nevet kapta. Sajnos Wink 2011-ben elpusztult, de Blairnek azóta van egy új ebe, neki viszont nem tudjuk a nevét. Sandra Bullock talán még Blairnél is elhivatottabb állatvédő, ő ugyanis három olyan kutyát is örökbe fogadott, amik egyáltalán nem átlagosak. Bullock mindhárom kutyája csivava: Poppynak hiányzik az egyik hátsó lába, Ruby a két mellső lábát vesztette el, BeBe pedig az egyik szemét.

Ha nem lett volna még elég a cukiságból, ismerje meg a szuperlovagias Ryan Gosling kutyáját, a 12 éves George-ot, amire egy Los Angeles-i menhelyen talált rá a színész még 2000-ben. George nemcsak azért imádnivaló, mert ő Ryan Gosling kutyája, hanem mert a színész külön frizurát is vágat neki, amit a kutya állítólag rettenetesen imád. Az alábbi videóban pedig meg is nézheti a színészt és kutyáját.