A Címlaplányban ma megtekinthetjük, ahogy az Éden Hotelből ismert Korleóne Ádámmal közösen készítenek szexi képeket a nyolc versenyzőről. A melleken kívül egyéb izgalom is akad: Ádám alacsony.

Folytatódnak a Címlaplány lehengerlő izgalmai: a Viasaton futó reality már az elején kijelölte az utat, amit bejárva közel akar kerülni a nézőkhöz: mellek, bugyi és jó nők. A nyolc versenyben lévő lány ezúttal fényképezkedik, hiszen modellek akarnak lenni. Egy igazi sztárt is kapnak maguk mellé, aki nem más, mint Pejkó Ádám, ismertebb nevén Éden Korleóne Ádám, aki az első Éden Hotelben is megmutatta már, mennyire jól tud üresen nézni. A videó csupa jó hangulatról árulkodik, például kiderül, hogy Ádám alacsony, ami miatt téglákra kell állnia a címlapfotók kedvéért. Szerinte persze a lányok magasak, de ezt mindenki döntse el saját testmérete szerint. A csatorna persze gondoskodott a valóban fontos dolgokról is, ezért több mellszélt is láthatunk, sajnos ügyelve rá, hogy azért ne kelljen emiatt átkerülni a késő esti idősávba.

Ha ez még nem lenne elég, íme egy galéria is a végső anyag elkészültéről: ebben már tetten érhető egy diszkrét bimbóvillantás is, amin ha túlesünk, megtekinthetjük a címlaplányok saját címlapjait.