Szandra nem ájult el attól, hogy levetkőzhetett a Playboynak, hiszen ezt bárki meg tudja csinálni. Énekelni viszont nagyon akar, akár a magyar Rihanna is lehet, a szomszédai viszont valószínűleg nem kedvelik, mert sokat veszekszik, hogy utána dugjon.

“Az egy dolog, hogy összejött a Playboy-fotózás, de az biztos, hogy ez csak a kezdet. Nem ilyen szinten szeretnék a címlapokon lenni, hiszen az igazából nem az én érdemem, hogy levetkőzök. Azt bárki meg tudja tenni. Folyamatosan járok énektanárhoz, könnyűzenei pályán akarok elhelyezkedni. Régen operát énekeltem” - mondta a Velvetnek a májusi Playboy kedvéért vetkőző Szandra, akit a Viasat3-on futó A címlaplány nevű modelles-csöcsös realityben tekinthetünk meg kedd esténként. Szandra énekesi karrierjét ezek szerint nem törte ketté, hogy a műsorban Havas Henrik közölte vele, hogy idegesítő a hangja. “Abszolút nem érdekel más véleménye. Kapok hideget-meleget, szerintem én vagyok a műsor egyik legmegosztóbb személyisége. Talán azért, mert a beszédhangom úgy három decibellel hangosabb, ezen én is nagyokat nevettem, amikor visszanéztem a műsort. De én szeretem a hangomat, szeretem magamat” – mondta a lehető legmagabiztosabb hangon a 21 éves modelltanonc.

Azt még, hogy pontosan milyen zenei stílusban hallhatjuk Szandra három decibellel hangosabb hangját, még maga Szandra sem tudja. “Most újra tanulok énekelni, másfél éve nem csináltam. Amikor leraktam a mikrofont, akkor azt mondtam, hogy soha többé nem akarok, el akartam fojtani magamban. Most rohamosan fejlődök, sokminden megmaradta  múltból, de nem tudom, milyen téren szeretnék elindulni, de mindenre nyitott vagyok. Azon gondolkoztam, hogy ha már sokan azt mondják, hogy én vagyok a magyar Rihanna, akár az r&b-s stílusban is el tudnám magam képzelni, mert Magyarországon ez nincs nagyon jelen” – találta meg gyorsan a piaci rést a lány, aki a Címlaplány forgatása alatt eredetileg senkivel nem akart barátkozni, de aztán pár embert mégis megszeretett maga körül.

Szandra egyébként nem csak a hangjával elégedett, hanem azért a testét sem véletlenül mutatta meg a magazinnak. Azt már a valóságshow-ban is hangoztatta, hogy például az összes induló közül neki vannak a legjobb mellei, de nem akarja letagadni, hogy ez nem véletlen. “Az orvosok háromnegyed órát dolgoztak rajta keményen” – vallott nevetve kis korrekciójáról.

A tévéből az is gyorsan egyértelművé vált, hogy szereti a szexet, és komoly elvonásai vannak, ha sokáig nem jut hozzá: “Attól függ, hogy kivel, de például a barátommal nagyon hiányzott a szex. A második hét után már minden bajom volt a forgatások alatt.” A mellrajongó olvasóinkat el kell keserítenünk, Szandrának már egy éve van pasija, akivel szerinte nagyon jól alakulnak a dolgaik. “Meg tudunk mindent beszélni. Nem mondom, hogy tetszett neki, mert egy férfi sem örül annak, ha a barátnője levetkőzik másoknak. Voltak belőle kisebb-nagyobb problémák, de harmonikus a kapcsolatunk, és ezt is megoldottuk. Tény, hogy viharos a kapcsolatunk, elég sűrűn van nálunk tányértörés, de ez tart 15 percig, aztán jön a békülős szex, és minden nagyon jó. A szomszédaink biztos nagyon szeretnek minket. Úristen, mit gondolhatnak rólunk?”

A címlapot kapott Címlaplány nagyon biztos az éneklésben, ezért nem is tér vissza a családi vállalkozásba, amiben korábban dolgozott, és persze a modellkedést sem hanyagolja, bár az csak másodlagos. “Szép lehet az ember egy ideig, de ebből nem sokáig lehet megélni. Én 5-6 évet tudnék ebben maradni, mert a 26 éves csajok már öregnek számítanak. Én hosszútávon szeretnék a címlapokon maradni, és nem abban a formában, amiben most vagyok” – készített fel minket arra, hogy hamarosan már ruhában is láthatjuk valahol.