A Victoria's Secret modelljei ezúttal Miami Beachen fotózták a Dream Angels kollekció nyári fehérnemű-és parfümreklámjait. Olyan szupermodellek vettek részt a munkában, mint Karlie Kloss, Erin Heatherton és Lais Riberio. Nézze meg előzetesen, milyenek lesznek a bugyik és a melltartók, valamint hogy fognak kinézni a lányok a közelgő reklámban! A kommentelők jelentős része szerint a vékony Karlie Kloss az eddigi legrosszabb választás volt angyalnak, és szívesebben látnák helyette például Palvin Barbarát is. Döntse el, igazuk van-e!

Csábosan nézni a fényképezőbe

A húsz éves brazil modell, Lais Riberio itt éppen csábosan néz a fényképezőbe. A lány csak 2009-ben kezdett modellkedni, de hamar felfigyeltek rá, és nem sokkal később már olyan tervezők kifutóin sétálgattott, mint a Chanel, a Louis Vuitton, a Gucci vagy a Versace. A Victoria's Secret bemutatóján 2010-ben bukkant fel.

Szuper ujjillegetés

Ő Karlie Kloss, amerikai modell, aki a kommentelők szerint túlságosan vékony, és nem illik a Victoria's Secret angyalai közé. Kloss viszont már most az egyik legígéretesebb modellnek számít, jól szerepelt mindenféle szavazásokon, a francia Vogue például a 2000-es évek harminc legjobb modellje közé tette, pedig csak húszéves. 2006-ban kezdett modellkedni.

Pajkos mosoly és tekintet

Erin Heatherton megmutatja önnek, hogyan kell cukin belemosolyogni a kamerába. A huszonnégy éves amerikai modell korelnöknek számít a lányok között. Állítólag éppen Miamiban fedezték fel nyaralás közben, úgyhogy neki ez abszolút hazai terepnek kell, hogy számítson. A Victoria's Secret divatbemutatóján 2008-ban bukkant fel először, azóta viszont minden évben szerepel rajta.

A huncut nevetés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a Victoria's Secret modelljei profik, minthogy Lais Riberio boldogan mosolyog egy fagylalttal a kezében, amit biztosan szeret is, a nagy melegben meg is kóstolna, de az ő kezében csak kelléknek számít, amit simán megtart az orra előtt. Ribero egyébként pechjére lemaradt a tavalyi divatbemutatóról, mert kificamította a bokáját az egyik próbán.

Lengetés a szélben

Heatherton, aki egyébként egy időben Leonardo DiCaprióval is kavart, nem gondolkodott sokat, amikor a nyaralás alatt felfedezték. Az áttörése 2006-ban volt Diane Von Fürstenberg tavaszi bemutatóján, azóta pedig elhalmozzák munkákkal. Idén szerepel már egy Adam Sandler-filmben is (Nagyfiúk 2), bár ebben azért annyira nagy köszönet vélhetően nem lesz.