Dukai Regina rövid időn belül újabb klippel állt elő, és amit néhány nappal ezelőtt még csak sejteni lehetett, most valósággá vált, vagyis az, hogy a mellei hogyan pattognak a ruha alatt. De ezen kívül van még egy csomó érdekes dolog a BLR-rel és a DJ Gem-B-vel készített száma klipjében. Például szomorú, bikinis zászlólengető.

Amennyire eltűnt egy időre Dukai Regina a magyar popzenéből, olyan elánnal próbál oda visszatérni. A múlt héten egy Metzker Vikivel közösen készített számhoz mutatta be a klipjét, amit lényegretörő GIF-ekben elemeztünk ki, most pedig R'n'B All Stars néven Majka szerzőtársával, BLR-rel és DJ Gem-B-vel mutatott be közös klipet.

Ha gondolja, hallgassa meg a számot, mi igazából végig azt vártuk, hogy mikor indul be az a party, amit már a szám címében is beharangoznak, merthogy a számból valahogy kimaradt az a rész, amire rendesen szórakozni lehetne. De mutatjuk a lényeget GIF-ekben, mert azért akad néhány jó momentum a klipben.

Pattogás

A legutóbbi klipnél csak a kivágáson kívül pattogtak az énekesnő mellei, mindenki nagy kárára, csak elképzelni lehetett, milyen az, amikor Dukai Regina dinamikusan megy. A mostani klipben szerencsére már látjuk is.

Pattogás 2

Ráadásul nem is csak egy ilyen jelenet van a klipben, hanem rögtön kettő is! Tudjuk, hogy imádják az ilyesmit, úgyhogy tádám!

Te kellesz

A parti indul, a kép kitisztul, most erre rázd, ilyen dolgokról énekel Dukai Regina a klipben, és ha kell, akkor Uncle Samet megszégyenítő akaratossággal próbálja rávenni a közönségét arra, hogy tartsanak vele a buliban.

Vagánykodás a srácokkal

A klip természetesen nemcsak Dukai Regináról szól, ott van mellette még BLR, akit leginkább Majka révén ismerhetünk, valamint egy DJ Gem-B nevű figura, akinek viszont szinte teljesen új a neve.

Szomorú zászlólengető

A klipben van két bikinis zászlólengető nőszemély, akik közül az egyik meglehetősen szomorúnak tűnik. A klipből sajnos nem derül ki, hogy miért. Mondjuk az sem, hogy miért lengetik a zászlót.

Vidámabb zászlólengető

Akkor tudjuk is le gyorsan a másik zászlólengető nőszemélyt, aki szintén nincs élete formájában, de ő azért egy félmosolyt elengedett a sötétítőfüggöny előtt lengetve.

Szexi pezsgőzés a kádban

A klipben vannak úgynevezett erotikus részek is, alkalmi párocskák gabalyodnak egymásba, nők pezsgőznek egy fürdőkádban, és hasonlók. Mondjuk igazán adhattak volna inni a párkányra száműzött nőnek is. Lehet, hogy azért lengeti szomorúan a zászlót, mert nam kapott inni?

Tekerd a potikat!

A DJ-zés egyik legfontosabb mozzanata, hogy az ember jól tudjon aprókat tekerni a potmétereken, ettől lesz hihetetlenül szakmai dolog, különösen a szám kellős közepén. Jól tudja ezt DJ Gem-B is.

Egy férfias feles

Nem az a klasszikus, konyakkal és pezsgővel leöntött amerikai klipekből ismerős mozdulat a felesezés a háztetőn, de BLR-nek kétségkívül jobban áll ez, mintha elkezdene egy üveg Grey Goose-zal vagánykodni.

Mackótánc

Nem tudtuk eldönteni, hogy mit idéz meg inkább BLR ugrálós tánca, a Rockyt vagy a Dzsungel könyvéből Balu táncát, mindenesetre ez is nagyon jól mutat.