Az idei MET-gálán nemcsak a ruhák voltak érdekesek: a hajszínváltó Oscar-díjas színésznő mellett felbukkant Katie Holmes és Thalia Sodi is. Nagy átváltozások és egyéb furcsaságok - összeszedtük az est legérdekesebb celebtörténéseit!

A New York-i Metropolitan Múzeumban hétfőn megint megtartották a Metropolitan Costume Institute gálát, ahol minden évben sztárok és önjelölt sztárok páváskodnak látványosan, hogy még napokig tudjunk gyönyörködni, irigykedni és utálkozni rajtuk (a tavalyi ilyen volt).

A híresnők ruháival most nem foglalkozunk, alábbi galériánkba inkább az est legérdekesebb celebtörténéseit gyűjtöttük össze. Katie Holmes például elég régóta nem jelent meg ilyen látványos és elit rendezvényen, igyekezett is kitenni magáért. Meglepve tapasztaltuk azt is, hogy Thalía Sodi, a Magyarországot a kilencvenes években maga alá temető dél-amerikai, illetve az ő esetében mexikói sorozatcunami egyik fő hullámlovasa még megjelenik nyilvánosan, ráadásul elég jól néz ki,

Hathaway jobb

és az is csodálkozásra adhat okot, hogy Anne Hathaway a megszokott sötétbarna hajszínét világosszőkére cserélte.

Kattintson és nézelődjön, láthatja egy világszép színésznő lányát, illetve több fakuló szexidolt is! Összeállításunkból a bugyitlan Taylor Swift sem maradt ki.