Felpörgött az élet Las Vegasban: több nagyobb hely is szezonnyitó bulit tartott, amin felkapott pornósokon kívül felbukkant Dennis Rodman és Pamela Anderson is, és különböző buliban bár, de Hugh Hefner csajai is illegették magukat. Nézze meg a galériánkat legalább egy tucat bikinis képpel!

Több nagyobb szezonnyitó partit is tartottak nemrég Las Vegasban. Az egyiken például olyan pornósok jelentek meg Dennis Rodman mellett, mint Stormy Daniels, Jessica Drake vagy Kaylani Lei, akiknek együtt legalább egy tucat pornó Oscarja van. Mellettük pedig felbukkant még Hugh Hefner, a Playboy alapítójának felesége is, Crystal Hefner.

Eközben egy másik klub szezonnyitóján éppen Holly Madison vetkőzött lelkesen bikinire, aki Hefner korábbi csaja volt, és mellesleg sokáig esélyes arra, hogy a milliomos playboy felesége is legyen. Ez pechjére nem neki jött össze. Madison egyébként nem keseredett túlságosan el, 2012 őszén jelentek meg a hírek, hogy az egykori reality szereplő lány terhes az új pasijától.

A partik koreográfiája nem különösebben tért el. A pornósok és Crystal Hefner is csak pózoltak, vagy időnként felbukkantak a medence mellett. Ennél valamivel bevállalósabbnak tűnt Madison, aki egy-két fotó miatt még azért térdig bemerészkedett a vízbe, és egy gumilabdát emelgetett - a többiekhez hasonló lelkesedéssel. Ha az évszázad partiképeit nem is, bikinis csajokat unásig nézhet.