Rengeteg többé-kevésbé híres modell, énekesnő, színésznő gyűlt össze Hollywoodban egy partin, amit a Maxim szervezett az általuk megválasztott száz legszexisebb nő tiszteletére. A vendégseregben ott volt a győztes, Miley Cyrus, és Hugh Hefner pornós exe, Kendra Wilkinson is.

Bulit szervezett Hollywoodban a Maxim az általa legszexibbnek választott nőknek, és néhány kisebb celebnek. Az eseményen természetesen megjelent Miley Cyrus is, aki teljesen érthetetlen módon idén a legszexisebb nő lett ezen a választáson. Akkor meg is szavaztattuk az olvasóinkat, hogy egyetértenek-e ezzel a döntéssel, és persze az lett a végeredmény, és alig háromszáz szavazat ellenében kábé tízezer érkezett arra, hogy ezt csúnyán elnézték. A második helyen egyébként Selena Gomez, a harmadikon pedig Rihanna végzett.

Az egyre punkosabban öltözködő énekesnő egyébként tényleg viszonylag sokat hajlandó megtenni azért, hogy végre tényleg felfigyeljenek rá az emberek. A Twitterjére például egyre kihívóbb és huncutabb képekkel tölt fel, a V magazinban is félmeztelenül szerepelt nem olyan rég, a fellépő ruhái is egyre kacérabbak. Legutóbb például rózsaszín bugyiban és extrém csizmában pózolt egy híres stylist, Carlyne Cerf De Dudzeele mellett. Szóval Cyrus kétségtelenül imádja a felhajtást, és nagyon várja már, hogy tényleg mindenki szexis, vad nőként gondoljon rá.

Az eseményen a győztesen kívül megjelent többek között Kendra Wilkinson, Hugh Hefner korábbi barátnője is, akiről a legutolsó hír valószínűleg az volt, amikor Twitteren közvetítette az egyik lealjasulását. Nemrég bukkant fel egyébként Hefner egy korábbi barátnője is, Holly Madison, aki egy Las Vegas-i club szezonnyitó buliján illegette magát egy strandlabdával bikinivel. Úgy tűnik, Hefner női hiába állapodtak meg, hiába születtek gyerekeik, nem tudnak kikopni a köztudatból. Wilkinsonnak egyébként hálásabb szerep jutott ezúttal, mert nem kellett bugyira vetkőznie.