Amíg Palvin Barbara Cannes-ban csapatja, addig garantáltan lesznek palvinos cikkek is. Ennél menőbbet ugyanis most nem nagyon lehet elképzelni. A magyar modell lány most éppen egy lapnak nyilatkozott többek között arról, hogy milyen szépségtippel látta el dédanyja, milyen tippel szolgál ő maga, vagy hogy milyen a fesztiválon nyüzsögni.

A Celebrity Red Carpetnek adott interjúból kiderül, hogy a francia filmfesztiválon zsizsegő Palvinnál mindig van például szőlőzsír, mert teljesen a függőjévé vált. A vörös szőnyegre pedig állítása szerint egy szépségalvással készült.  Ezen kívül természetesen egy csomó ember dolgozik mellette, akikkel megbeszéli többek között azt, hogy éppen milyen ruhát viseljen. A magyar modell a vörös szőnyegen egyébként kifejezetten jókedvűnek tűnt: nyújtogatta a nyelvét és ördögvillát mutatott. És hogy milyen szépségtanácsot kapott a dédanyjától? Kapaszkodjanak!

"A dédanyám mindig azt mondta, hogy rengeteg tejet igyak, mert az jót tesz a bőrömnek" - magyarázta a modell. Emellett azt javasolja mindenkinek, hogy napjában kétszer mossa meg az arcát hideg vízzel. Aztán azt kérdezik tőle, hogy mit tudna javasolni azoknak a lányoknak, akik bizonytalanok, hogy minden nap szépnek érezzék magukat. "Találják meg a belső szépségüket. Számomra sokkal fontosabb, hogy legbelül szép legyek. A sminkben is azért jó, mert segít megmutatni a személyiségünket."

A vörös szőnyegen egyébként nem izgul, mert tudja már, hogy megy ez. Amikor tavaly élete első vonulását megtette, akkor sem stresszelt állítása szerint, csak őrülten izgatott volt. Meglehetősen vékony mondjuk a kettő között a határ. Az utolsó válaszából kiderül az is, hogy a L'Oreal jelenti az életét. Ezen kívül egyébként imád Cannesban lenni, szeret modellként a vörös szőnyegen vonulni. "Örülök, hogy ebben az évben két vörösszőnyeget is kaptam" - nyilatkozta a szingli Palvin, aki egy hatalmas graffitin is szerepel már Óbudán.