Tavaly májusban készítettünk egy rakás képet magyar hírességek Facebook-adatlapjairól, idén újra megtettük ezt, hogy megnézzük, mennyit változtak egy év alatt. Akadtak, akik rengeteg új rajongót szereztek, de vannak stagnálók is, meg olyanok, akik a borítóképükhöz sem nyúltak. Első rész.

Zimány Linda

Zimány Linda egy év alatt 24000-ről 40000-re növelte a rajongói számát, kicsit színesebb lett az oldala, de ez leginkább annak köszönhető, hogy a borítóképen már nemcsak egy egyszerű, fehér alapú reklámmal hirdet valamit, hanem egy szép színessel.

Berki Krisztián

Ő azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek tavaly még a régi típusú facebookos oldala volt, idénre ő is megkapta már a borítóképes, új verziót. Külön rajongói oldalt nem használ, a lakhelyének már nem Miamit jelöli, viszont megjelent, hogy eljegyezte születendő gyermeke anyját.

Baukó "VV" Éva

Az előző VV-széria legbalhésabb szereplője egy év alatt nem változtatta meg sem a profilképét, sem a borítóképét. Adatlapján csak annyi változott, amennyit alapból változott a Facebook kinézete.

Aranypart Levi

Emlékeznek még Aranypart Levire? Már mi sem nagyon, tavaly ilyenkor is már csak kapirgálta a címlapokat. A személyes adatlapját lecserélte egy eggyel profibb megoldásra. Nem rajongói oldalt hozott létre, de nem lehet ismerősnek jelölni, csak követőként figyelhetjük a posztjait.

Dukai Regina

Dukai Regina egy év alatt 78 ezerről 118 ezerre növelte a rajongói számát Facebookon. Azon a szokásán viszont nem változtatott, hogy a borítóképe és a profilképe ugyanaz.

Csonka András

Csonka András egy év alatt nagyjából 2000-rel növelte a rajongói számát, a borítóképét viszont nagyon szeretheti, mert azt nem cserélte le. A profilképét viszont egy nyaralósról egy igazolványkép jellegűre változtatta.

Fluor Tomi

Fluor már tavaly is a csúcson volt, amit jól jelez az, hogy 223 ezer rajongója volt, ezt a számot nem tudta lényegesen növelni egy év alatt, viszont már tavaly is gondosan megkomponált Facebook-oldala volt. Ezen a szokásán nem változtatott, a borítókép most is aktuális, az előadó számára fontosnak tartott dologra hívja fel a figyelmet.

Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee életében egy év alatt nagy fordulat állt be, gyakorlatilag újraindította a zenekarát, három embert kirakott a zenekarából, hogy új utakon folytassa a zenélést. Míg tavaly a borítóképe csak róla szólt, addig idén már ott van rajta kívül a Kartell többi tagja is. Rajongói számát körülbelül ötezerrel növelte.

Hajdú Péter

Hajdú Péter rajongói oldalra cserélte személyes oldalát, 22 ezer embert gyűjtött össze egy év alatt, a borítóképén morális üzenete közvetít, a profilképét pedig szerencsére lecserélte a rambósról egy menedzseres jellegűre.

Gáspár Győző

Gáspár Győző életében vannak állandó dolgok, például a borítóképe a lányával közösen. Leginkább annyi változott az oldalán, hogy a profilképét egy sportosan feszítősre cserélte.

Keleti Györgyi

Keleti Györgyi már tavaly sem volt az a klasszikus Facebook-celeb, összesen 1750 rajongója volt, ezt a számot idénre sikerült megdupláznia. Viszont míg tavaly azt tartotta magáról fontosnak, hogy a Story Online-on vezet blogot, idénre lecserélte a szöveget, és arról ír, hogy tavaly szeptemberi eljegyzése volt élete legboldogabb napja. A boldogság okát pedig a borítóképen láthatjuk, ahogy menyasszonyát öleli.

Majka

Majkának nagyon bejött a tavalyi év, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 43 ezerről 180 ezerre növelte a facebookos rajongóinak a számát. Míg tavaly egy kicsit béna borítóképpel reklámozta, hogy slágerével első az Itunes listáján, addig idénre sokkal professzionálisabb oldalt hozott össze.

Nánási Pál

A magyar hírességek állandó fotósa Nánási Pál egy év alatt közel megduplázta a rajongóinak a számát, a profilképét egy szemüveges komolykodósról egy kutyásra cserélte. De ami érdekes, hogy a borítóképe alapjául szolgáló fotót nagyon szeretheti, mert ugyanaz a kép volt tavaly is az alap, ami idén is, csak egy másik kivágásban.