A modell Mexikóban, Tulumban üdül, az instagramja szerint egy barátnőjével. Hálistennek nem akarja, hogy a bikinipántja helye látszódjon, miután lesül, tehát a melleit közszemlére téve napozik. Nézze meg, jó lesz.

Itt az idő, hogy a világ kevéssé szerencsés (vagyis ritkán luxusnyaraló), illetve régészetileg műveletlen fele is megjegyezze a mexikói Tulum nevét és pontos elhelyezkedését: itt nyaral most Kelly Brook egy barátnőjével, és igen, sokat strandol, mindannyiunk szerencséjére félmeztelenül.

A modell elég sokáig nem vette észre, hogy napozás közben fotózzák, úgyhogy egészen elképesztő mennyiségű fotó érkezett a fedetlen mellkasáról. Alábbi galériánkban megtekintheti a gyűjtés javát, kell ennél jobb ajándék egy kánikulaszerű hétfőre? Kattintson, csodás lesz, még jobb is, mint amit az instagramon szokott posztolgatni.

Ha viszont szorítja az idő, csak az alábbi gifet nézze meg, amin a vízből kifelé jövet láthatja, ahogy törölgeti a szeméből a vizet, a mellbimbói pedig lelkesen ugrálnak.