Az egyik legfelkapottabb glammodell, akit idén is az ötödik legszexibb nőnek választottak az FHM olvasói, szerencsére nem fukarkodik a szexis képekkel. Kelly Brook saját bevallása szerint is függője annak, hogy magát fotózza. Nézze meg, hogy ebből mi kerekedik ki!

Néhány napja ellepték a vörösszőnyeget a csinosabbnál csinosabb glammodellek az FHM partiján, miután bejelentették, hogy kik lettek idén a szavazók szerint a legszexisebb csajok. Egy csomó közepesen vagy annyira sem ismert lány felbukkant az eseményen, akiket be is mutattunk itt a Velveten. Mellettük persze nem szeretnénk megfeledkezni a műfaj korábbi sztárjáról, Kelly Brookról sem, aki kifejezetten lelkesen dokumentálja az életét Instagramon, és természetesen attól sem riad vissza, hogy egymás után szórja ki a szexis fotókat.

A glammodell egyébként korábban előszeretettel nyilatkozott arról, hogy az egyik legnagyobb függősége, hogy önmagát fotózza. Legalább kétszer meg is esküdött, hogy leáll ezzel, de szerencsére végül nem tette. Legutóbb kábé egy hónapja törte meg a fogadalmát, amikor egykori pasijával fotózkodott, akivel vélhetően össze is jöttek. Brook tényleg minden alkalmat megragadott, hogy valahogy lőjön egy képet magáról, nagy kedvvel fotózta magát még lefekvés előtt, és nyűgösen, éppen ébredés után is.

A harminchárom éves Brook egyébként tizenhat évesen kezdett modellkedni, miután megnyert egy szépségversenyt, ahova az anyja jelentkezett a nevében. Egy csomó reklámkampányban szerepelt, dolgozott a Reanult-val, és az Axe-szal is. Később aztán olyan férfi magazinokba került, min a GQ, a Loaded, és az FHM, ahol 2005-ben megnyerte a világ legszexisebb nője címet. 2010-ben aztán szerepelt a Playboy amerikai kiadásában is. Mindezek mellett zsűrizett a Britain's Got Talentban, és volt egy-két emlékezetes jelenete a Piranha 3D című filmben is.

Ahogy nemrég megírtuk, a legszexisebb nőnek ezúttal is Mila Kunist választották, akinek azért akadnak rosszabb napja is. A lista szerkesztője szerint a színésznő amellett, hogy természetes szépség, még humora is van. A második helyen Rihanna végzett, a harmadik helyre egy brit színésznő-modell, Helen Flanagan került. Kelly Brook olyanannyira nem esett még ki a férfiak gondolatai közül, hogy végül az ötödik helyet szerezte meg. Pixie Lott a hetedik, Kate Upton a nyolcadik, Cheryl Cole énekesnő pedig a kilencedik legszexibb nő.