A színésznőről elég nehéz elhinni, hogy ma még csak a negyvenötödik születésnapját ünnepli, annyira látványosan plasztikáztatta szét az arcát. Nézze meg galériánkat, végigkövetheti a teljes átalakulást.

Nicole Kidman első, és második ránézésre is a világ egyik legfoglalkoztatottabb színésznőjének tűnik. Filmes karrierje elején azonban teljesen máshogy nézett ki, mint napjainkban, és nem azért, mert az harminc évvel ezelőtt volt: Kidman veszettül sokszor és sokféleképpen plasztikáztatta arcát azért, hogy ne öregedjen.

Nem biztos, hogy elérte a célját: 45 évesen – ma lett annyi, boldog születésnapot! – pont úgy fest, mint bármelyik ötvenes nő, akinek elég jók az orvosai ahhoz, hogy alaposan kisimítgassák az arcát. A hajvonala viszont egyre feljebb kúszik, a homloka az égig ér, és az arckifejezései teljesen mások, mint mielőtt botoxszal béníttatta le az arcidegeit. Alábbi galériánkban végignézheti átalakulását, időrendben, a legfontosabb részletekre koncentrálva.

Sajnálni azért nem kell: van neki szerető férje, szült már neki két gyereket, kap jó szerepeket, címlapokat, szóval a plasztikai kellemetlenségek dacára is teljes életet tud élni.