Nem lehet minden alkalommal tökéletesen öltözködni, tudják ezt azok a hírességek is, akik ugyan törekednek az állandó makulátlan megjelenésre, de időről időre náluk is hiba csúszik a rendszerbe. Mint például legutóbb Victoria Beckham, aki mintha a férje nadrágját vette volna fel.

Victoria Beckham ma már nem is annyira a Spice Girls miatt ismert, mint inkább azért, mert szinte minden körülmények között tökéletes a megjelenése. Ezért is volt furcsa az a napokban róla készült fotón, amin egy annyira buggyos nadrág van rajta, hogy az akár a férjéé is lehetne.

A képet Londonban készítették róla, amikor a fiaival ment öltönyt próbálni.

Nemrég Anne Hathaway csúszott bele hasonlóba, igaz, az ő esete kínosabb volt, mert a mindig elegáns, mindig visszafogott színésznő először filmje bemutatóján puncit villantott, aztán nem sokkal később az Oscaron pedig mellbimbót, mindkettőt a szerencsétlen ruhaválasztásnak köszönhette.

Említhetnénk még Michelle Williamset is, aki szintén a Hathaway-féle elegánsan visszafogott jó kislány. Ő nem villantott, viszont nemrég egy eseményen nem elég, hogy egyáltalán nem nézte, milyen hosszú a blézere a nadrága rövidségéhez képest, de még a haját is valami elképesztően 90-es évek stílusban fésülte a homloka közepére. De nézze meg inkább a galériánkat a hírességek előnyös és előnytelen képeivel!