A Nyomorultak New York-i bemutatójára Anne Hathaway elfelejtett bugyit venni, és ezzel könnyedén maga mögé utasította az összes villantó celebet. Legalábbis a Google keresési adatai szerint. Nézzük, ki mit villantott még, ami ezek szerint Hathaway muffjának a közelébe sem érhet

Az Egotastic találata alapján Anne Hathaway lett az elmúlt napokban az egyik legkeresettebb név a Google-ben, természetesen a pár nappal ezelőtti villantása miatt. A színésznő elég könnyen elérte, hogy az élen végezzen, és csupán annyit kellett tennie ehhez, hogy nem vett fel bugyit. Mások villantásai Hathaway ölének szinte a közelébe sem érnek a Google találati listáján, és még Kim Kardashiant is megelőzte, pedig volt még pár olyan celebmutatvány, mikor többet láthattunk a kelleténél.

Ott volt például Kate Middleton, aki szeptemberben nem volt elég óvatos, ezért valaki sikeresen lefotózta, ahogy leveszi a bikinijét. Az ügyből óriási botrány lett, és a Nyomorultak premierjéig azt hittük, Katalin hercegné lesz az év villantása. Nyáron megcsodálhattuk Vanessa Hudgens fenekét, Lindsay Lohan is szabadon eresztette melleit, és Rihanna is úgy érezte, nem szabad kimaradnia a sorból.

Az egyik legcsúnyább baleset talán Jennifer Lopezt érte két hónappal ezelőtt, mikor a londoni O2 arénában adott koncertje során túl durván rázta magát, így melle kiesett a ruhából. De hogy ne maradjunk magyar celeb nélkül, mindenképpen meg kell említenünk Bódi Sylvit is, bár ő nem véletlenül, hanem direkt vetkőzött anyaszült meztelenre, mert szerinte úgy sokkal jobban lehet hullámokat lovagolni, és macskát simogatni.