Katrina Darling azt hitte, hogy be fog futni, amikor kiderítette, hogy Katalin hercegné rokona, és talán némi pénzt tud azzal keresni, hogy emellé még sztriptíztáncos is. Sajnos nem járt sikerrel, olyan csóró lett mostanra, hogy elárverezi szinte az összes cuccát, bodlog, ha túlad valamin.

Katrina Darling még tavaly nyáron kiderítette, hogy rokona Katalin hercegnének – azt nem árulta el, hogy pontosan milyen, de azóta mindenhol Katalin hercegné unokatestvéreként emlegetik. A sztriptíztáncosként dolgozó rokon megpróbálta kihasználni a hirtelen jött népszerűséget, gyorsan levetkőzött a Playboynak.

Aztán II. Erzsébetet pucéron, csak néhány királyi bimbótapasszal eltakarva ünnepelte szintén még tavaly nyáron. Úgy tűnt, Darling megpróbál befutni a királyi család hátán, de mára teljesen eltűnt, sőt, totálisan csóró is lett. A 23 éves Darling mostanában semmi mást sem csinál, csak árulja a cuccait, és próbál ott spórolni, ahol tud. A Twittere alapján például mostanában költözik kisebb albérletbe Londonban – hetekig keresett magának szállást, úgy tűnik, legalább ez megoldódott.

Ezen felül ugyan az oldala alapján vállal fellépéseket, de ezek vagy nem hoznak neki elég pénzt, vagy nem tud elég gyakran vetkőzni, mindenesetre minden ruhájától próbál megválni.

Rendezett már árverést Facebookon, amolyan garázsvásárt, de Ebayen is állandóan hirdeti a ruháit. Jelenleg csak egy pár eladó darab van, a legdrágább egy 95 fontos szandál, a legolcsóbb egy 1 fontos napszemüveg.

A vetkőző Middleton-rokon oldala pedig úgy néz ki Facebookon, mint egy minivatera. Nemrég például egy Rihanna-koncertjegyet árult. A különféle árverezős posztokat csak nagy ritkán szakítják meg az olyanok, amelyek arról szólnak, hogy mikor, hol, kivel vetkőzött vagy fog vetkőzni. Szintén pénzért természetesen.