Z-Laláról nem sokat tudni, csak annyit, hogy a feltörekvő énekesnőt szinte az összes Billboard-díjátadós képes cikkbe beválogatták még májusban, annyira értelmetlen összeállításban jelent meg az eseményen. Ha kicsit utánanézünk, láthatjuk, hogy nagyon próbálkozik a befutással, de egyelőre sikertelenül, pedig a Rihanna vagy akár Lady Gaga által kitaposott ösvényt követi, szexi klipekkel és figyelemfelkeltő, kihívó ruhákkal.

Ahogy számos lap a világban, mi is beszámoltunk arról, hogy a nemzetközi hírességek mennyire lazára vették az öltözködést május végén a Billboard-díjátadón. A legtöbb laphoz hasonlóan mi is megírtuk, hogy a díjátadó egyik legfurábban öltözött szereplője Z-Lala volt, aki pont olyan ruhában volt, amilyet néhány évvel ezelőtt akár Lady Gagán is láthattunk volna.

De ki az a Z-Lala? Na, erről szinte semmit sem tudni. A külföldi celeboldalak szinte egyáltalán nem foglalkoztak eddig az énekesnővel, azt sem tudni, hogy a Billboardon meghívottként vett-e részt, vagy csak egy látogató volt, aki ügyesen megragadta magának a néhány pillanatot, amíg bevonult az eseményre.

Csak olyan híreket találni róla, amik a Billboard-díjátadóval foglalkoznak, ezekben megemlítik, hogy igen, úgy nézett ki, mint Lady Gaga fénykorában, és ennyi. A Billboard előtt gyakorlatilag az érzékelési küszöb alatt mozgott. Ahonnan úgy néz ki, egyelőre nem sikerült kitörnie a Billboard után sem.

Az esemény utáni napon is alig 7000 rajongója volt Facebookon, és ez a szám azóta nem nőtt jelentősen. Twitteren 4000 ember követi. Összehasonlításképpen a szintén a globális befutáson dolgozó Palvin Barbarának nagyjából 350 ezer követője van Twitteren.

A honlapján található lapszemle rovat alapján talán örmény, legalábbis egy jereváni újság, egy jereváni divattervezőről szóló cikkében egy félmondatban megemlítik Z-Lalát is, mint a feltörekvő divattervező első felfedezettjét, támogatott előadóját. A honlapján található önéletrajz szerint pedig 2011-ben tűnt fel a nemzetközi popszíntéren. Gondolom, önök sem vették észre.

Pedig első, Fly Away című számát összesen 14 különböző nyelven adta elő, köztük jelbeszéddel. Ezzel állítása szerint egy rekordot állított fel. A Youtube-on nagyon aktív, több mint ötven videója van, ezek viszont összesen 2 számhoz készültek.

Azt nem lehet mondani, hogy ne lenne eltökélt abban, hogy minél hamarabb híressé váljon. Totális támadást indított, hasonlóan a szintén örmény Kardashianekhez. Még alig ismerik a nevét, de már saját divatkollekciója van, igaz csak egy ruhadarabbal. De azt legalább nagyjából százezer forintért árulja. Világsztárként hivatkozik magára mindenhol, akiről a világ sajnos viszont nem tud.

És tökéletesen másolja a befutott énekesnők által kitaposott utat, csak sajnos semmi eredeti sincs benne. Öltözködését tekintve Lady Gaga, ahogy azt fent írtuk, abból is inkább a 3-4 évvel ezelőtti stílus képviselteti nála magát. Kinézetre mintha Kim Kardashian és Monica Bellucci szerelmgyereke lenne.

A klipjében pedig pont olyan, mint az éneklést a vetkőzéssel összekeverő kolléganői. A Fly Away című számához készült, sajnos nem túl nézett, alig kilencezerszer letöltött klipje nagy részében például egy furcsa trikiniben táncol, rázza a csípőjét, 2:25-től pedig úgy idézi meg Sabrina emlékezetes mellvillantós klipjét, mint nagyon kevesen.

Nagyjából ennyit tudni egyelőre Z-Laláról, mi mindenesetre nagyon drukkulunk neki, hogy befusson, de a mostani próbálkozásait elnézve legalább egy szexvideóra vagy valamilyen komolyabb villantásra lenne ehhez szüksége.

Ja, még valami. Z-Lala szereti a piercingeket, a képei alapján pedig különösen játszani szeret velük. Ami biztos, hogy van egy piercing a szájában, amibe szeret néha beleakasztani dolgokat. A fülében pedig elképesztően sok lyuk van, ezeket a legváltozatosabb módon képes összefűzni, amit a galériánkban megtekinthet.