Madonna megint dominának képzelte magát, a meglepően dögösen felöltözött Kesha mintha még bugyit is elfelejtett volna felvenni, a legszexibbnek választott Miley Cyrus pedig mintha külön meccset vívott volna egy-két énekesnővel a bevonulásnál. Nézze meg a galériánkat, és döntse el, hogy melyikük volt a legvonzóbb a hétvégi Billboard díjátadón!

Vasárnap tartották a Billboard című amerikai magazin díjátadó gáláját Las Vegasban, amelyen természetesen majdnem minden fontosabb zeneipari celeb megjelent. Rögtön a fellépők között olyan a bulvár szempontjából is kiemelkedő nevek voltak, mint Justin Bieber, Taylor Swift, vagy Jennifer Lopez. A díjakat pedig olyan hírességek adták át, mint Alyssa Milano, Miley Cyrus vagy Jenny McCarthy. A végén egyébként Taylor Swift örülhetett a legtöbb díjnak, ő nyolc kategóriában nyert, utána következett Rihanna négy győzelemmel, majd rengetegen, köztük Madonna, a One Direction vagy a Gotye három-három díjjal.

A vörös szőnyegen látszólag külön meccset vívott három mostanában beérő énekesnő. A nemrég a legszexibbnek választott Miley Cyrus ezúttal is a dögös végzett asszonyát próbálta hozni rövid szőke hajjal, vörös rúzzsal és szexi, testhez simuló ruhával, a trükkös dekoltázzsal érkező Selena Gomez, aki a Spring Breakers bemutatóin bőven bebizonyította, hogy lassacskán kinövi a kislány szerepet, és a vadóc Kesha. Nem is emlékszünk arra, hogy a huszonhat éves énekesnő valaha is ennyire nőisen öltözött volna. Úgy tűnik, ő is elérkezettnek látta az időt, hogy végre megszabaduljon az eddig ráaggatott hülyegyerekes szereptől.

Ki a szexibb?

A MET-gála után Madonna megint hozta a formáját, természetesen kirakott harisnyatartóval, csak ezúttal szőkén bukkant fel. Időnként azért bizarr, hogy az ötvennégy éves énekesnő még mindig ennyire erőlteti a kemény domina fellépést. Hozzá képest Jennifer Lopez, aki a táncos pasijával jelent meg,  még egészen visszafogott volt, amikor majdnem köldökig kivágott ruhát választott a díjátadóra. Az énekesnő egyébként a legutóbbi felbukkanásakor egy átsejlő blúzban mutogatta a melltartóját, a készülő klipjéhez viszont dögös fürdőruhába bújt. A este egyik nagy meglepetését viszont Celine Dion dekoltázsa jelentette. Kattintson a képre, és nézze meg a galériánkat!