A Forma-1-es pilóta és énekes barátnője, Nicole Scherzinger öt éve tartó kapcsolatát a közös nyaralásuk sem menthette meg. Túl sokat voltak távol egymástól, és bár mindez rendkívül szívszorító, attól még nézegethetjük az énekesnőt, aki veszettül jó csaj.

Megerősített tény, hogy Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton szakítottak: mint a Daily Mail írja, a hatéves kapcsolat utolsó hónapjai nem voltak zökkenőmentesek [ha azok lettek

Rövid kronológia

2007: elismerik, hogy járnak

2010: szakítanak, majd összejönnek

2011: szakítanak, majd összejönnek

2013: szakítanak

volna, nyilván nem szakítanak], és ez már a pár utolsó közös nyaralásán, Caprin is egyértelmű volt (május végén utaztak oda). És noha az énekesnő a szakítás óta nem twitterezett, úgy tudják, le van sújtva, a szíve pedig ripityára tört. A Sun úgy értesült, már egy hónapja szétmentek, azóta titkolják.

Forma-1-es pilóta exfiúja ráadásul néhány hete azt mondta egy interjúban, hogy már öt éve együtt vannak, ami mérföldkő, és talán már a hatodik előtt megkéri a kezét. De hát nem így történt, lapértesülések szerint azért, mert hiába szeretik egymást, mindketten nagyon elfoglaltak, és nem volt idejük találkozni, olykor hetekig. Alábbi galériánkban néhány olyan fotót láthat, amelyek akkor készültek, amikor véletlenül mégis sikerült. De lejjebb még érdekesebb dolgok következnek!

Merthogy az rendben van, hogy Lewis Hamiltonnak menő munkája, sok pénze, és jó megjelenése van, Nicole Scherzinger viszont nagyon jó nő, aki szívesen mutogatja magát. És bár szerfelett sajnáljuk őt most, ettől mégsem sírni van kedvünk, hanem nézegetni az énekesnő közszemlére tett testrészeit. Tádám.