A nő, aki otthagyta George Clooney-t

2013.07.09. 13:39
Stacy Keibler 33 éves, ért az öltánchoz, volt már profi pankrátor, elhitette magáról, hogy tud énekelni és dalszöveget írni, illetve azt is, hogy képes szofisztikált nőként viselkedni az egyik leghíresebb színész oldalán. Keibler összesen két évet húzott le George Clooney csajaként, ez idő alatt pedig valószínűleg szerzett magának már annyi hírnevet, hogy többet ne kelljen miniszoknyában pucsítania a ringben.

Mindenki örülhet, ugyanis sorra lesznek szinglik a világ jónői. Nemrég Lewis Hamilton szabadult meg végleg Nicole Scherzingertől, most pedig George Clooney és Stacy Keibler mondott búcsút egymásnak. És bár a hírek szerint Clooney és Keibler közösen hozták meg a döntést, a jól értesült, nevüket természetesen elhallgató források azt sejtetik, hogy Keibler volt az, aki tovább akart lépni.

„Keibler szeret bulizni. Már érzi a korkülönbséget" – nyilatkozta a pár egyik ismerőse, egy másik szerint pedig Keibler azza is tisztában volt, hogy Clooney nem az a férfi, aki családot akarna alapítani. És persze azt se felejtsük el, hogy George Clooney 52 éves, míg Keibler mindössze 33, vagyis van egy gyenge korkülönbség kettejük közt.

A színész és Keibler egyébként 2011-ben talált egymásra, és ettől hamar megnőtt az arca az egykori pankrátornőnek, ugyanis már csak dupla összegért volt hajlandó bármilyen eseményen is megjelenni. Clooney csajaként már nem volt megállás, Keiblerről bugyis képek is előkerültek, és egyre többet lehetett megtudni róla azon túl, hogy elképesztő hosszú lábai vannak. A Wikipedia szerint pedig nem csak pankrátor volt, de modell, színésznő és énekesnő, aki egyben dalszövegíró is! Szerencsére megtaláltuk Keibler fantasztikus dalát, melynek címe Why can't we just dance?, ami magyarul valami olyasmi, hogy Miért nem inkább csak táncolunk?.

A dal meghallgatása után már tényleg nehéz eldönteni, hogy vajon ki mondhatta ki a kapcsolat végét: egy 33 éves nő, aki nem akart egy fehér szakállas fickóval járni, vagy egy idősödő színész, aki nem akarta tovább égetni magát. De persze még itt sincs vége. Ha a következő videót is megnézi, összeáll a kép.