A színésznő vagy önmagának mond ellent, vagy egyszerre boldog és veszettül depressziós. Ha még nem makkant meg, akkor vagy hamarosan eszét veszti, vagy sürgősen át kell gondolnia, mit tesz és mond a jövőben ahhoz, hogy ne tűnjön futóbolondnak.

Depressziós, és folyamatosan sír

Ezt nem mi találtuk ki, hanem ő maga mondta az In Style-nak. Paltrow kisebbik gyereke már hétéves, a színésznő mégis úgy véli, hogy szülés utáni depressziója van. Terápiára jár, és keményen dolgozik, hogy különlegesnek érezze magát, mert akkor tekint magára értékes emberként. „Állandóan sírok. Félórája is sírtam. Igazi bőgőmasina vagyok! [...] A bánat, vagy a bizonytalanság miatt.” 

Részegen ad interjút

Senkinek sem ajánlott berúgnia, mielőtt élő rádióműsorba megy interjút adni, hát még ha az illető egy sztár, aki renoméját javarészt arra építi, hogy egészségesen és tisztán él. Paltrow ezzel szemben martinit és bort ivott, még adásban is, majd arról kezdett fecsegni, hogy miért kellett puncit szőrtelenítenie, és amúgy mennyire dús a bozontja ott.

Végbéltisztító-szettet forgalmaz

A színésznő rajong a méregtelenítésért, konkrétan a végbéltisztításért (mondjuk minek). Olyannyira, hogy a GOOP nevű életmód-tanácsadó vállalkozása termékskáláját egy ilyen szettel bővítette, úgyhogy aki szereti, ha hasmenés gyötri, és alant távoznak belőle az állítólagos mérgek, már szenvedhet úgy, mint Paltrow.

És mást is, rohadt drágán

Már az első pólóját is húszezer forintnyi dollárért árulta, de ez kismiska volt ahhoz képest, amikor egymilliós összértékű szettet ajánlott a GOOP-on. És nehogy azt higgyék, hogy ezek ritka alkalmak: most például egy veszett ronda, 135 ezer forintos ruhát lehet nála megrendelni.

Szerinte nincs olyan, hogy bőrrák

A színésznő nemrég arról nyilatkozott a Cosmopolitannek, hogy a napozás senkinek sem árthat. Mert „mi emberek vagyunk, a nap pedig a nap. Hogy lehetne az rossz nekünk? Szerintem mindannyiunknak kell a levegő és a napsütés. Nem hiszem, hogy bármi ami természetes, az rosszat tehet az embernek.".

+1: Önmagának mond ellent

Többször nyilatkozta már, hogy semmi sem tett neki olyan jót egész életében, mint az, hogy tudatos táplálkozásra váltott – nyilván önök is sokszor táplálkoznak öntudatlan állapotban. Ehhez képest a Mirrornek azt mondta: attól érzi magát jól a bőrében, hogy kalandként tekint az életre, és rengeteget szexel a csodálatos férjével. Máskor azt közölte, hogy semmi sem olyan jó, mint böjtölni (akkor meg mégis mit eszik?), és a férjével való kapcsolata sokszor nagyon döcög. Szóval eldönthetné, hogy mitől olyan fene boldog és szép – bár a boldogságot mondjuk az ennek ellentmondó nyilatkozatok miatt nehéz hova tenni.