Csókolózás az erdőben, csókolózás a vízben, csókolózás az ágyban, csókolózás a klubban, csókolózás az úton. Ha ehhez hozzáadunk egy adag ölelkezést, ki is jön Ireland Baldwin jelenlegi élete aktuális pasijával, Slater Trouttal.

Kim Basinger és Alec Baldwin közös lánya, Ireland Baldwin úgy tűnik, élete legboldogabb nyarált éli. Nem elég, hogy 17 évesen egyre keresettebb modell, és a világ férfijainak agyába érezhetően egyre vastagabb betűkkel íródik bele a neve, még talált is magának egy olyan pasit, akivel nem győzik egymást imádni.

A ránézésre is minden 17 éves lány álmának mondható sztárszörfössel, Slater Trouttal Baldwin Instagramja alapján egyszerűen képtelenek betelni egymással. A lány igyekszik is minden nagyszerű pillanatot megörökíteni ki tudja meddig tartó kapcsolatukból. Van itt csókolózás, ölelkezés, közös szörf, egymáson fetrengés és minden, amit egy átlagos tini gondol az idilli kapcsolatról.

Mi egyébként bevalljuk, hogy baromira irigyeljük Ireland Baldwint, és most kivételesen nem azért, mert valószínűleg nyugodtan dönthetne úgy, hogy egész életében nem fog egy percet sem dolgozni, de nem is azért, mert nagyon jól néz ki. Azért irigyeljük, mert annál királyabb dolog, mint 17 évesen egy nyár nagyrészét mindenféle tengerpartokon és egyéb kirándulásokon eltölteni a Nagy Szerelemmel valószínűleg egyáltalán nem létezik.