Bizonyára észrevette már, hogy Travoltának, vagy Patrick Dempseynek seggálla van - tudja, az, amikor az ember állának közepén van egy enyhe kis vágás. De az feltűnt már önnek, hogy Christina Hendricks, sőt Brigitte Bardot is úgy lett szexi, hogy seggálluk van? Most megmutatjuk önnek, hogy egy seggáll is lehet szexi!

Sajnos a seggállra nincs szebb kifejezés, de fontos megjegyezni, hogy a cikkben szereplő seggállú celebek egyikéről sem állítjuk, hogy ronda lenne, főleg nem amiatt, mert seggálla van. A seggáll egy természetes dolog, bárkivel előfordulhat, hogy ilyennel születik, főleg ha már a szülei is seggállúak voltak. Például Michael Douglas is apjától, Kirk Douglastől örökölte seggállát, és még így is szuperszexi férfi volt mindkettő a maga idejében, úgyhogy ha önnek is seggálla van, legyen rá inkább büszke!

Mit gondol a seggállról?

Mint ahogy büszke lehet Brigitte Bardot is, aki tényleg szexszimbólumnak számított, annak ellenére, hogy igenis seggálla van – igaz, nagyon finom és nőies seggálla. Ugyanígy szexi enyhe seggállával együtt aGilmore Girlsből ismert Alexis Bledel, vagy Fergie és igen, még Rose McGowan is. Galériánkban 30+1 seggállú celebet láthat, akik szerintünk seggálluk ellenére – vagy azzal együtt – igenis szexik! És ön mit gondol? Lehet szexi a seggáll?