A gyakran a nyilvánosság elé lépő celebeknek szinte kivétel nélkül vannak olyan élményeik, amikor a rajongóik közelebb kerülnek hozzájuk, mint szeretnék. Akadtak, akiket megfogdostak, másokat megdobtak valamivel. A Sun összeszedte a legemlékezetesebb eseteket, hát íme.

Andy Murrayt a wimbledoni győzelme óta egyre-másra érik a szokatlan élmények: először kiderült, hogy egy férfi a fenekére tetováltatta az arcképét, majd jól szembeverték, igaz, véletlenül. Egy rettentő lelkes rajongó, név szerint Ifran Ahmed tette, aki úgy kért autogramot, hogy egy wimbledoni programfüzet is volt a kezében, és ezzel véletlenül odacsapott Murray-nek. Az alábbi kép tökéletesen mutatja be a pillanatot, amikor mindenki meglepődött ezen, és nagyon hülye arcot vágott. Kattintson rá, ettől megnő.

Másoknak is okoztak már fájdalmat direkt is, véletlenül is a rajongóik. Ismerkedjen meg velük! (Igen, Dimebag Darrell történetét, akit a saját koncertjén lőttek le, direkt hagytuk ki. Ahogy John Lennont is.)

Rihanna és a palack

Februárban mi is megírtuk, hogy az énekesnőhöz Londonban egy nő hozzávágott egy energiaitalos palackot, ésközben csúnya szavakkal illette mind őt, mind Chris Brownt. Rihanna lába egyébként vérzett, de a TMZ akkor azt írta, hogy támadója nem találta el, csak letérdelt egy rácsot. A Sun most most viszont úgy véli, idenis eltalálták. Szerintünk mondjuk higgyen, amit akar, a dobálás biztosan megtörtént.

Harry Styles és a cipő

A One direction énekeséről mi főleg azért írtunk eddig, mert járt Taylor Swifttel, de szegény még ettől sem különösebben érdekes ember. Az idei februárt viszont ő sem úszta meg sértetlenül: együttese glasgow-i koncertjén tököndobták egy cipővel. Nem örült, megértjük. 14 éves támadója, Jade Anderson később a Twitteren kért tőle bocsánatot.

Lady Gaga

Az énekesnő Sao Paolóban adott koncertet tavaly novemberben, amikor is arról áradozott a rajongóinak, hogy nem kell neki ajándék, elegek ők. Ebben az érzelmes pillanatban dobta arcon valaki egy ajándékkal, amiről azóta sem derült ki, hogy mi volt. De legalább nem esett baja tőle.

Miley Cyrus

Cyrust a 2011-es, Down Under nevű ausztrál turnéján fogdosta meg egy női rajongója, akit gyorsan lekapcsoltak a biztonsági őrök. Az énekesnő kicsit megijedt, de aztán folytatta a koncertet.

Beyoncé Knowles

Cyrus még mindig jobban járt, mint a világ legöntudatosabb nője, Beyoncé. Ő idén májusban koncertezett Koppenhágában, és egy rajongó nem tudott ellenállni a fenekének, és rácsapott. A Sun úgy tudja, az énekesnő azt mondta a férfinek: „akkor most kivezettetlek, jó?".

Demi Lovato

Demi Lovato tavalyi, paraguayi koncertjén szerette volna, ha közelebb kerülhetnek hozzá a rajongói (mi pedig Nick Cave óta tudjuk, hogy ez nem mindig jó ötlet). Az eredmény: néhányan felrohantak hozzá a színpadra, és addig szorongatták, amíg a szekusok le nem szedték őket. Gyorsan leszedték. (Az eset egyébként bőven a rajongókat minősíti, nézzék csak meg a Suicidal Tendencies néhány nappal ezelőtti, budapesti koncertjének fináléját, ahol maga a zenekar invitálta fel az érdeklődőket.)

Justin Bieber

És hogy visszatérjünk az óvodásokhoz, az év egyik leggyönyörűbb videója Justin Bieber dubaji koncertjén készült, ahol szintén felrohant egy rajongó a színpadra. A biztonsági őrök elég hamar elsimították őt, és az ügyet is, de nem ebben van a lolfaktor, hanem a tényben, hogy Bieber playbackelt, tehát nem annyira akasztotta meg a dalolást az incidens. Meg hát a felboruló zongora sem volt annyira igazi.

Nicki Minaj

Nicki Minaj tavaly októberben adott koncertet Miamiban, amikor felszaladt hozzá egy rajongó, és addig ölelgette, amíg le nem szedték róla. A seggrázóbajnok kicsit kiakadt, de aztán folytatta a bulit.

Emma Bunton

Igen, a Spice Girls tagjaiért is tudtak annyira rajongani emberek, mint az alábbi videón mellékszereplő úr, aki a bűbájvigyorgó Emma Buntont jól megszorongatta, szeretetből.

Noel Gallagher

Noel Gallagher 2008 novemberében, Torontóban járt csúnyán. Egy rajongó felmászott a színpadra, és fellökte a zenészt. A gitáros előrefelé esett, és súlyosan megsérültek a bordái. Később úgy nyilatkozott, olyan érzés vol, mintha elütötte volna egy busz. A rajongó 12 hónap házi őrizetet kapott büntetésül.