Eljegyezte barátnőjét, a namíbiai származású Victoria's Secret modellt, Behati Prinsloot a Maroon 5 egykori énekese, Adam Levine, aki mostanában többnyire szólóban nyomul, vagy abban sem - írja a teljes világháló. Nem volt azért olyan könnyű eljutniuk ide. Kábé egyéves járás után például 2013 márciusában szakítottak is, Levine pedig ez idő alatt sem volt tétlen, összejött egy másik Victoria's Secret modellel, Nina Agdallal. Az énekes korábban is kavart persze modellekkel, az egyik szakítás után még meg is fogadta, hogy soha többet nem kezd velük, úgyhogy végre elérkezettnek láttuk az időt, hogy összeszedjük, hogy mikor és kivel kalandozott Levine.

Először Cameron Diazzal hozták össze őket a lapok, egy-két alkalommal látták őket együtt, de erről azóta se lehet sokkal többet tudni. Nem is tartott elvileg egy hónapnál tovább a dolog. Igaz, hogy Diazt majdnem húsz éve, a Maszk óta többnyire színésznőként szokták emlegetni, de nem szabad elfelejteni, hogy korábban azért ő is modellkedett. Az első komolyabb kapcsolata modellel egy bizonyos Angela Bellottéhez fűzte, aki szintén Victoria's Secret modell volt. 2009-ben szúrták ki őket egy repülőtéren, ahogy Los Angelesből New Yorkba tartottak, New Yorkban pedig már kézen fogva is lefotózták őket. Kábé egy évig tartott a kapcsolatuk.

Ezután következett Levine élete nője, Anne Vyalitsyna, orosz Victoria's Secret modell, akivel 2010-től két évet jártak. Egy Sport Illustrated partin találkoztak először, és elvileg csak nyolc hónappal az összejövetelük után jelentették be, hogy egyébként járnak is. Mielőtt hatalmas mágusnak tűnne Levine, a lelkes kárörvendőknek ebből a kapcsolatból kiderülhet, hogy bőven esendő. Érdemes tudni, hogy a modell szakított vele, ráadásul úgy, hogy a People magazinban megjelentetett erről egy közleményt. Ekkor Levine meg is fogadta, hogy soha többet nem randizik modellel, erre tessék. Néhány hónappal később Hawaii-on látták Prinsloottal.

A végén emlékezzünk meg a nem modell barátnőkről is, mert akadnak köztük érdekes nevek. Tudta például, hogy Levine kavart a teniszezőnő Maria Sarapovával is? Egy csomó időt töltöttek együtt. És azt, hogy egy csomót jártak Jessica Simpsonnal? Ezek legalább annyira a múlt ködébe vesző dolgok, minthogy Paris Hilton és Edward Furlong jártak. Levine eddigi leghosszabb kapcsolata egyébként egy középiskolás szerelmével tartott, közel négy évig. Az olyan régi dalokat, amikkel a Maroon 5 egykor befutott, mint például a This Love is, egy bizonyos Jane Herman nevű nő ihlette, aki később egy divatmagazin szerkesztője lett.