Arra szinte mindenki emékszik, hogy Nicole Kidman és Tom Cruise házasok voltak, vagy hogy Brad Pitt még jóval Aniston és Jolie előtt egy darabig Gwyneth Paltrow-val járt. Az viszont valószínűleg sokaknak kimaradt, hogy Madonna együtt volt Dennis Rodmannel és azt sem biztos hogy sokan tudják, hogy kivel kavart Paris Hilton 2000 körül.

A kilencvenes évek nem csak azért volt jó, mert mindenki szörnyen öltözködött és mert nevetséges frizurája volt a celebeknek is, hanem mert olyan álompárokra irigykedett mindenki, mint Winona Ryder és Johnny Depp, vagy Nicole Kidman és Tom Cruise. Ezeken kívül viszont megdöbbentő románcok is kialakultak például Madonna és Dennis Rodman, illetve Paris Hilton és Edward furlong között. Igen, jól olvasta. Volt olyan, amikor a szőke celebnő a Terminatorból ismert Edward Furlonggal kavart, akiből mára egy lecsúszott drogos lett.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt

Valószínűleg már kevesen emlékeznek rá, de Gwyneth Paltrow és Brad Pitt a 90-es évek közepén olyannyira járt, hogy jegyesek is voltak. Paltrow állítása szerint pedig ezalatt az idő alatt kapta élete legjobb tanácsát, méghozzá Brad Pitt anyjától, aki azt javasolta neki, hogy főzzön, ha úgy érzi, hogy kezdenek összekuszálódni a dolgai. 1997-ben Paltrow és Pitt szakítottak, a színésznő pedig gyorsan Ben Affleck karjaiban landolt.

Ryan Phillipe és Reese Witherspoon

A pár a Kegyetlen játékok forgatása alatt melegedett össze még 1997-ben, két évvel később pedig össze is házasodtak. Witherspoon ekkor már terhes is volt első közös gyerekükkel, 2003-ban pedig született még egy gyereke a párnak, három évre rá viszont úgy döntöttek, hogy elválnak.

Tommy Lee és Pamela Anderson

A celebpár, akik leginkább arról híresek, hogy az övék volt az első celeb-házipornó. Vagyis Tommy Lee és Pamela Anderson tehetnek arról, hogy később Paris Hiltonnak és Kim Kardashiannak is készült szexvideója. Anderson és Tommy Lee egyébként 1995-ben kelt egybe, mindössze 96 órányi ismerettség után. Ennek ellenére három évig még együtt voltak és két gyerekük is született, illetve 1998-as válásuk után is rendszeresen összejártak.

Madonna és Dennis Rodman

Madonna és a kosaras Dennis Rodman kapcsolata rövid volt, de annál emlékezetesebb. A botrányhős kosarasceleb később az MTV TRL című műsorában úgy emlékezett vissza: "Oké volt, de semmi különös." A 203 centis kosarast még 1993-ban szedte fel Madonna, aki egész egyszerűen kijelentette: "Te velem alszol, az én szobámban."

Tom Green és Drew Barrymore

Az MTV egyik ismert figurája, Tom Green és Drew Barrymore kapcsolata már jócskán a kilencvenes évek végén volt, illetve inkább 2000-ben, de muszáj megemlítenünk, mert ez tényleg elég abszurd románc volt. a beteg humorú Green 2000 júliusában jegyezte el Barrymore-t, a páros pedig folyamatosan próbálta átverni a sajtót, hogy mégis mikor házasodnak össze. 2001-ben aztán összeférhetetlenségekre hivatkozva beadták a válópert, vagyis végül kiderült, hogy valamikor tényleg össze is házasodtak.

David Bowie és Iman

Az énekes és a modell kapcsolata csak azért került bele válogatásunkba, mert ők is a kilencvenes években jöttek össze, viszont ami szinte meglepő, hogy azóta is együtt vannak. Bowie 1992-ben vette feleségül Imant, akitől 2000-ben egy lánya is született, a család pedig azóta is boldogan él együtt.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Az előző pároshoz hasonlóan ez is egy olyan kapcsolat, ami a mai napig stabilnak tűnik. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar a kilencvenes évek elején talált egymásra, és azóta is óriási szerelemben élnek, és két kislányuk is született.

Britney Spears és Justin Timberlake

Spears és Timberlake már gyerekkoruk óta ismerték egymást, ám randizni csak 1999-ben kezdtek. Ők voltak az ezredforduló körüli cuki tinipár, a történetüket pedig szinte már midnenki ismeri. Britney Spears állítólag odaasta a szüzességét Timberlake-nek, majd állítólag meg is csalta az énekest, amiből 2002-ben megszületett Justin Timberlake világslágere, a Cry Me a River.

Tom Cruise és Nicole Kidman

1989-ben, mikor Cruise és Kidman összejöttek, Tom Cruise világszerte jópasinak számított, és a női rajongók közül sokan nehezen tudták feldolgozni, hogy kedvencük Mimi Rogers után az akkor még szinte ismeretlen, magas, vöröshajú Kidmannel állt össze. Pár áv múlva hálistennek fordult a kocka, és Kidman jött rá, hogy ő túl jó az alacsony szcientológus akciósztárhoz, ezért 2001-ben el is váltak. Kidman karrierje ezután indult be csak igazán, és Hollywood egyik kedvence lett. A válás legfőbb pozitívumaként Kidman azt jelölte meg David Letterman talkshow-jában, hogy "végre újra hordhatok magassarkút".

Elizabeth Hurley és Hugh Grant

Elizabeth Hurley egy feltörekvőben lévő színésznőcske volt 1987-ben, mikor elkezdett randizgatni Hugh Granttel. A pár évekig együtt volt, ami valószínűleg mindkettejük karrierjéne jót tett volna, ha nem derült volna ki, hogy Grant időközben egy prostihoz is szívesen járt. Ennek ellenére a színésznő kitartott párja mellett egészen 2000-ig, mikor végleg szétmentek.

Winona Ryder és Johnny Depp

Depp és Ryder a 90-es évek igazi álompárja volt, akikről senki nem hitte volna, hogy valaha is szakítanak majd, még maga Johnny Depp sem, aki magára tetováltatta hogy "Winona Forever", amiből kapcsolatuk végén "Wino Forever" lett. Az álompár az Ollókezű Edward forgatása alatt melegedett össze, és 1989-től 1993-ig voltak együtt.

Leonardo Dicaprio és Claire Danes

DiCaprio és Danes volt Baz Luhrmann Rómeó és Júliájában a két főszereplő, és bár sosem mondták ki, hogy járnak, mindenki azt gyanítja, hogy több volt köztük, mint munkakapcsolat. Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a galériánkban látható képen milyen ruha van Claire Danes-en.

Paris Hilton és Edward Furlong

A tény, ami minket is meglepett. Paris Hilton és Edward Furlong. Együtt. Ezidáig nem tudtunk róla, hogy ezek ketten randiztak, vagy hogy bármi közük is lehetett egymáshoz, pedig képi bizonyíték is van rá.