Nemcsak külföldön, hanem itthon is egyre több közismert nőről derül ki, hogy jóval idősebb pasival járnak. A huszonéves celebnők azt mondják, korosztályuk éretlen, és sokkal többet jelent nekik a biztonság és a gondoskodás, mint a bájgúnároskodás. Összeszedtük, kik azok, akik az utóbbi időben tették le voksukat a nagy korkülönbség mellett: Palácsik Tímea és Andy Vajna vezet 38 évvel, de Szabó Zsófiék és Domokos Fanniék se nagyon maradnak le a 24 évükkel.

Palácsik Tímea

Damu Roland pórul járt exmenyasszonya a színésszel való rossz kapcsolata után a nála 38 évvel idősebb Andy Vajna mellett találta meg a boldogságot és a biztonságot. A pár a sok találgatás után tavaly augusztusban, egy partin tett hivatalos bejelentést arról, hogy együtt vannak, a tervek szerint pedig augusztusban egybe is kelnek. Kapcsolatuk mondjuk nem botránymentes, a 30 éves Palácsik Tímea ugyanis szeret bulizni és rázni fiatal pasikkal.

Hien

A tizenkilenc éves énekesnő tavaly szakított a nála 12 évvel idősebb Caramellel, a korkülönbséget pedig nem adta lejjebb: jelenleg a DJ Karmatronic néven futó Achilles Filippo Spartával jár, aki már 16 éves volt és minden bizonnyal erőteljesen csajozgatott, amikor Hien épp megszületett. Az exmegasztáros saját bevallása szerint mindig is érettebb volt korosztályánál, érzelmileg pedig akkor lett mélyebb, amikor szüleit embercsempészetben való közreműködéssel vádolták meg 2011-ben. Muszáj volt egyik pillanatról a másikra felnőnie.

Nádai Anikó

Több mint 10 év (egyes hírek szerint 16 év) korkülönbség van Nádai Anikó és és az Éjjel-nappal Budapest rendezője között, a férfi el is vált feleségétől, állítólag Nádai miatt. Az ő kapcsolatukról már januárban megindultak a pletykák, de csak tavasszal mutatkoztak együtt nyilvánosan. Nyilatkozni viszont egyik fél sem nyilatkozik a dologról.

Szabó Zsófi

Szintén nem beszél kapcsolatukról a 24 éves Szabó Zsófi és 46 éves fönőke, akik állítólag már tíz hónapja vannak együtt, de csak most, júliusban buktak le egy rendezvényen az újságírók előtt. A Jóban Rosszban színésznője egy ideje már tudatosan keresett olyan férfit magának, aki jóval idősebb nála, édesapja, Szabó Gyula ugyanis azt tanácsolta neki, olyat válasszon magának, aki tud rá vigyázni, törődik vele és gondoskodik róla. Szabó Zsófinak egyébként volt már dolga fiatalabb és idősebb pasikkal is, úgyhogy közel sem biztos, hogy a nagy körkülönbség lesz a recept a boldogsághoz.

Munkácsy Kata

A konkurens szappanopera egyik színésznője, a 20 éves Munkácsy Kata is az érettebb pasikra bukik: a Barátok közt Lindája a nála 16 évvel idősebb Serbán Attilával él együtt. A kezdeményező fél Munkácsy volt, két éve, a Madách Színház színpadán szúrta ki magának a férfit. Elmondásuk szerint a nagy korkülönbség egyáltalán nem jelent számukra problémát, a színészt pedig a lány szülei azonnal megkedvelték és elfogadták.

Domokos Fanni

Éretlennek találja a saját korosztályát, úgyhogy tudatosan keresett idősebb pasit magának az X-faktoros Domokos Fanni is, aki végül tavaly férjhez is ment egy nála 24 évvel idősebb férfihoz. "Volt bennem némi félsz a korkülönbség miatt, hiszen az embernek ilyen esetben nem csak saját magának kell elszámolnia, hanem a környezetének is. Ezt azért alaposan végig kell gondolni. Persze nem az a lényeg, hogy másoknak megfelelj, de azért nem jó viaskodni a  rokonokkal. A szüleim egyébként teljesen jól fogadták a dolgot, nem volt semmi probléma, és a rokonok is nagyon szeretik Petit" - mesélte a Velvetnek egy korábbi interjúban az énekesnő.