A fitneszistenséget nagyon rosszul érintette, amiért egyesek megkérdőjelezik lánya magasságát, ezért beállította egy bizonyító erejű fotóra.

Schobert Norbert után felesége, Rubint Réka is megnyerte a Velvet vándorkupáját, a Hét lúzere címet. A gyakorlatilag a Facebookon élő és mindenre ott reagáló fitneszcelebnejnek elég volt annyit tennie hozzá, hogy beült egy természetesen valaki egész más tulajdonában álló német rendszámú Porschéba, és maga mellé ültette a lányát, Schobert Larát.

Hány centi?

Az ügy persze nem lett volna érdekesebb a szokásosnál, hiszen nem ő az egyetlen magyar celeb, akit külföldi rendszámú kocsiban látni, amiről persze mindig villámgyorsan kiderül, hogy nem is saját tulajdon. Onnantól vált azzá, hogy az eddigi képeken a lánya nem tűnt 150 centiméter magasnak, ha ahhoz viszonyítjuk, hogy édesapja nagyjából 170 centisnek vallja magát. Akkor meg ugyebár nem ülhetne az első ülésre.

A laza kapálózás akkor kezdődött, amikor az ügyvédjükön keresztül megkérdeztük a fitnesznagyasszonyt, tisztában van-e a szabályozásokkal. A levélre végül csak a férje reagált, szintén az ügyvédjükön keresztül: "Nem képezi tulajdonunkat az autó, Lara 154 cm. Mi ebben az érdekes?" – szólt a tömör válasz, aminek a kifejtése egy erőteljes facebookos magyarázkodás lett, amihez egy fotót is közzétett kettejükről, hangsúlyozva, hogy itt márpedig semmi probléma nincs. “Szeretnék az ilyen "fotóssal" szemèlyesen találkozni, és megkérdezni tőle, hogy mikor mérte meg utoljára a lányomat?! Persze, h soha, viszont milyen csodás érzés lehet, amikor este, lefekvés előtt a tükörbe nèz és nyugtázza, hogy a mai ténykedésével, milyen hatalmasat "alkotott"!!! Lefotòzta ,beküldte és lesi, hogy meg fog-e jelenni ötezerért?! Íme... Lara 152cm, már az iskolai mérésen is 150volt! Szánalmas,nem?! Nagyon” – osztotta le kicsit a gonosz fotózókat is. Persze a képen (a fotóért ide kattintson!) látható centin nem látszanak a számok, de hát miért is ne hinnénk neki?

Az egészben amúgy sem az az érdekes, hogy pontosan hány centiméter magas Schobert Lara, bár egy másik képen tényleg alacsonyabbnak tűnik, mint a mérős. Szerintünk lúzerség az, ha valaki beállítja egy kép erejéig a lányát azért, hogy bebizonyítsa a világnak, ő márpedig feddhetetlen és minden szabályt szigorúan betart. Persze nyilván egyszerűbb, mint bemutatni egy Porsche 911-es tulajdonosi hátterét.