Az 55 éves Madonna újonnan szerzett arany fogszabályzóval lépett rá arra az útra, amin már sehogy sem lehet azt hazudni, hogy ő az örök fiatal popdíva. Szörnyű tekintetek, dagadó erek.

Tényleg nem akarunk aljasak lenni, de Madonna 55 évesen nemcsak, hogy nem átlagosan néz ki, vagy csak simán magához képest rosszul, hanem egyenesen ijesztő. Az énekesnő Rómában látogatta meg a lemezéről elnevezett Hard Candy fitneszstúdiót, hogy villantson egy nagyon trendinek szánt arany fogszabályzót. A végeredményre a katasztrófa szó a legjobb, mivel a valamiért még mindig a világ első számú énekesnőjének gondolt Madonna mosolyával vagy egy horrorfilmre emlékeztet, vagy a Jaj, a szörnyek című klasszikus rajzfilm fogszabályzót kapott Pálcikájára, esetleg a drum&bass atyaúristenére, Goldie-ra.

Fura, de Madonna eljutott oda, hogy még a sportolás sem áll neki különösebben jól. Bár láthatóan sokat edz, a karjai nagyon eresek, és úgy általában nehéz rá azt mondani, hogy fiatalkorát idézi. Ez különösen azért zavaró, mert koncertjein még mindig vadul ragaszkodik a szexi imidzshez, de sajnos ezt már a smink sem tudja takarni. Ha ezek mellett tényleg ragaszkodni fog az arany fogszabályzóhoz, akkor felvehet itt akármilyen dominaruhát, és veheti körül magát 25 éves sikeremberekkel, ha elég egy mosoly, és az anyagias lányból automatikusan rémálom változik. Nem viccelünk, nézze meg a képeket.