Monica Bellucci és Vincent Cassel válását talán be sem kellett volna jelenteni, annyira nem éltek együtt. Egyiknek Párizsban, másiknak Rómában van az otthona, a férj sokáig még csak Európában sem járt. Az okokról nem beszélnek.

A Daily Mail úgy tudja, az utóbbi hetekben egyre viharosabbá vált Monica Bellucci és Vincent Cassel házassága, de nyilván nem csak ez vezetett a válási szándék kimondásához. Szerintük már évek óta külön élnek, amit mi mondjuk nem tudunk megerősíteni vagy cáfolni, de az tény, hogy évek óta ritkán fotózzák le őket együtt. Mindkettejüknek van saját háza, Rómában és Párizsban, Cassel pedig elég sok időt töltött Brazíliában is, szóval a házaspár jó darabig még közös kontinensen sem tartózkodott. Az öregedni képtelen Bellucci éppen Szerbiában dolgozik, Cassel pedig Franciaországban időzik.

Áprilisban a most 48 éves színésznő azt mondta a Grazia magazinnak: „ki tudja, meddig tart egy házasság... Ma működik, de egy év múlva, hát, nem tudom". Ugyanebben a hónapban a férj a Closer-nek adott interjút: „a feleségem és én elég különböző állatfajták vagyunk. Valószínűleg emiatt is maradtunk együtt 18 közös év után...". Most Cassel sajtósa erősítette meg szétválásukat, de az okokról egyik fél sem nyilatkozott, csak annyit: közös megegyezéssel vetnek véget frigyüknek.

A pár 1996-ban ismerkedett meg, a Szerelmi fészek című, közös filmjük forgatásán. Három évvel később, Monacóban házasodtak össze. Első lányuk, Deva 2004-ben, a második, Léonie, 2010-ben született. Megcsalásról sosem volt szó, és még a legádázabb pletykalapok sem írtak olyasmit, hogy valamelyikük másba szeretett volna. Tényleg mindenki csak találgatja az okokat.

Ön szerint miért válnak?

Galériánkban megtekinthetik a színészpár házassága alatt készült, legjobb közös képeiket, amelyek, ha nem is szolgálnak magyarázattal a válásra, alaposan dokumentálják kettejük kibékíthetetlen vizuális ellentéteit.