Majka és Dundika fiát a születésekor a volt playmate és exférje gyerekeként anyakönyvezték, ám a mizéria most már megoldódott, és a lassan kétéves gyerek hivatalosan is Majorosé. Dundika maradt Szentiványi, de azért jobban szereti, ha őt is Majorosként emlegetik. Gyermeke apjával, Majoros Péterrel már a második gyereket tervezik, ehhez jó alap is lesz közelgő szicíliai utuk.

„Nekem megmaradt a régi nevem, a Szentiványi, de már úgy szoktuk mondani, hogy Majoros Hajnalkának hívnak. A gyerek neve is rendeződött időközben, aláírtuk a papírokat, így végre Marián is az apja vezetéknevét viseli a volt férjemé helyett” – nyilatkozta a Velvetnek Majoros Hajnalka, közismertebb nevén Dundika.

A születés után papíroztak

A volt playmate és exe, Szentiványi László házassága három évvel ezelőtt romlott meg, és ugyan már 2010-ben benyújtották a válókeresetet, a válást csak 2011 nyarán mondták ki. Ekkor Dundika már javában Majkával járt, sőt, közös fiukat várták, ám mivel a fogantatás idején hivatalosan még házas volt, a gyerek apja automatikusan Szentiványi lett. Bírósági ügyintézés kellett a változtatáshoz, így végül csak a gyerek születése után papírozták le lassan kétéves fiukat.

Dundikáról a gyerekük születése óta leginkább csak Majka révén hallani, elvétve vállal csak szerepet olyan műsorokban, amiben Majoros nélkül kell megjelennie. Együtt szerepelnek majd a TV2 visszatérő műsorában, a Mr és Mrs-ben is. A volt playmate azt mondja, tudatosan vonult vissza a médiától, a mostani adag épp elég neki. „Picit nehezen is veszem magamat rá arra, hogy visszaálljak, nem is szeretnék teljesen. Nekem ez már annyira nem kell és nem is hiányzik. 22 évesen tök jó volt, de már nem vonz, és jó is így, hogy Peti átvette ezt a feladatot. Akkor még nyilván muszáj volt ahhoz, hogy a szakmán belül maradjak, de így Peti révén is pont eleget szerepelek” – magyarázta Dundika.

Hozzájárul a sikerhez

Majka gyermekének anyja időnként fellépéseken is részt vesz, na nemcsak úgy kísérőként – hanem énekesnőként. „Tök jó, mert nem az van, hogy nekem kell kiállnom és koncertet adnom, hanem csak benne vagyok két-három dalban, azt eléneklem, fürdőzök kicsit az ő sikerében, meg az enyémben, de pont annyit, amennyit szeretnék” – mondta, majd kérdésünkre hozzátette, nem zavarja, sőt, kifejezetten szereti, hogy Majka oldalbordájaként emlegetik. „Lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de én azt gondolom, hogy Peti sikeréhez valamilyen szinten én is kellek” – sorolta a tételt Majoros Hajnalka, aztán ki is fejtette. „Azt mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy sikeres nő áll. És úgy gondolom, hogy ez nemcsak a karrierben, hanem a magánéletben is igaz. Tehát azt gondolom, hogy Peti sikeréhez az is hozzátartozik, hogy én így össze tudom fogni a kis családot. És ez a szerep nekem most tökéletesen megfelel.”

Dundika az energiáit főként a gyereknevelésre fordítja, amiből heti két-három alkalommal kimenőt kap – olyankor a bébiszitter vigyáz fiukra. Az a beszélgetés során kiderült, hogy a szókincse nem szűkült le a gagyogásra, ami szerinte annak is köszönhető, hogy próbál úgy beszélni a gyerekével, mintha más emberekkel. „Nagyon következetes vagyok, nem engedek neki a hisztiből és egyéb dolgokból, nekem ez tölti ki a mindennapjaimat. Számomra az kikapcsolódás, ha elmegyek Petiékkel fellépni vagy énekelgetni.”

A pénzt elsősorban Majka hozza a házhoz, így nincsenek rászorulva arra, hogy az asszony dolgozni menjen. Dundika szerint különösen szerencsés, hogy ilyen helyzetben vannak, az ugyanis óriási talány számára, hogyan lehet együtt menedzselni a munkát és a gyereknevelést. „Nem is embernek való, amit manapság csinálniuk kell a nőknek. Elmennek dolgozni, aztán hazaesnek, hulla fáradtan elmennek a gyerekért, és még utána jön a háztartás. Nem is tudom, hogy lehet ezt bírni” – merengett Majoros Hajnalka. Majkáék hamarosan bölcsődébe íratják a gyereket, onnantól Dundika a hamburgerezőjükben is besegít ezt-azt, de ez valószínűleg nem tart túl sokáig, ugyanis már a következő gyereket tervezik. „Most már bármikor készen állunk rá” – így fogalmazott Majka asszonya, és megjegyezte, hamarosan Szicíliába utaznak kettesben, az meg nem nagyon kérdés, hogy miért.