Az egykori valóságshow-szereplő és a legjobban kereső főplaymate megtalálta álmai lakását, ahol akár három gyerek is elfér. A pár boldogsága mégsem határtalan, Bochkor-Várkonyi szindrómában szenvednek, mert olyan macerás Dundika válása, hogy amíg a leendő volt férj le nem mond a gyerekről, addig a Szentiványi vezetéknevet kell viselnie a Majoros helyett. Még szerencse, hogy anyut is pont így hívják.

Mint az már várható volt, Dundika és Majka végre kiléptek a fénybe, hogy felvállalják egymást, születendő közös gyerekük létét és nemét, de mint kiderült, tévedtünk, mert nem egy színes-szagos hetilapnak, hanem magának Hajdú Pínek adták el a sztorit, azaz a Frizbibe mentek haknizni, ami nem is túl meglepő, tekintve, hogy Majka is része a TV2 celebuniverzumának.

Has nélküli teher

Az elején majdnem biztosak voltunk benne, hogy mégsem az lesz a brékingnek csak nehezen hívható bréking, hogy terhes Dundika, hanem, ha van stílusuk, pont az, hogy nem is vár gyereket a modell. Elméletünket alátámasztani látszott, hogy az egykori playmate-nek egyáltalán nincs semmiféle hasa.

Csalatkoznunk kellett, de nekik is, mert kiderült, Dundika mégiscsak terhes, a 13. hétben jár, viszont hivatalosan még mindig Szentiványi László felesége, ugyanis kicsit macerás a mauritiusi esküvőt semmisé nyilvánítani. Bár már nem sokáig házasok, a gyerek a férj nevét kapja, mint annak idején Várkonyi Andreáék esetében, ott is nehézkesen lett lett Bochkor Nórikából.

Aztán nevetgéltek. Arról, hogy hogyan is jöttek össze, keveset tudtunk meg, viszont kiderült, hogy teljesen véletlenül ugyanabba a házba költözött Dundika, ahol Majka lakott, így össze-összefutottak, ráadásul az Ezek megőrültek forgatására is Majoros furikázta a lányt, hát, nyilván adekvát volt, hogy ebből előbb-utóbb szerelem lesz. Aztán végül októberre lett az.

Szentiványi Hajnalka a tizenharmadik hétben jár, de csak a 4D-s ultrahangon állapították meg, hogy a műsorvezetőnek fia lesz. Hajdú nem kérdezte őket arról, hogy biztosak-e abban, hogy később is bírni fogják együtt, de az mindenesetre látszik, hogy a Nagy duett műsorvezetője nem akarja megváltoztatni Dundikát, nem zavarja, hogy vetkőzik, és attól se dől a kardjába, hogy szerelme dj-t játszik, igaz subickolásnak nevezi azt, amit a lemezjátszóval művel.

Kéglik azok vannak

Arról is lehullt a lepel, hogy miért nem beszéltek eddig románcukról, az ok igen prózai: Dundika még férjnél volt. Olyan bonyolult azonban a válás, hogy most már muszáj volt bevallani a dolgot, de hiába tudott Szentiványi a románcról, ha egyszer az istenadta nép olyan könnyen ítél. Ez utóbbit persze nem mondták.

Most majd költözik az ifjú pár, megtalálták álmaik otthonát a tizenharmadik kerületben, mert Majka nem költözik máshová, ezt szokta meg. A lakáshoz 70 négyzetméteres kert is tartozik, és legalább három gyereknek van benne hely, így még tovább bővülhet a csipet csapat.

Nyárra komoly terveik vannak, Majka Las Vegasban fog pókerezni, házat is béreltek már nekik, Dundika pedig büszkén viseli terhét, aztán meg vetkőzni fog, amennyiben még majd megteheti, mert mindenki téved, aki eddig bármelyik nála híresebb celebet gondolta a legjobban fizetett Playboy-modellnek, hiszen ő egy lakást is nyert annak idején, amikor playmate lett.