A 28 éves színésznő újra menyasszony lett, Ryan Reynolds után most egy francia újságíró fogja feleségül venni, de hogy mikor, azt még nem tudni. Johansson pár napja már a Velencei filmfesztiválon is megvillantotta gyűrűjét, de akkor még mindenki inkább csak a dekoltázsával foglalkozott.

Sajnálattal közöljük, hogy Scarlett Johansson a People magazin szerint már hivatalosan is elkelt, amit a szóvivője a Just Jared-nek meg is erősített egy nyilatkozatban: "Meg tudom erősíteni, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Egyelőre azonban még nem tűzték ki az esküvő dátumát."

Scarlett Johansson vőlegénye nem más, mint Romain Dauriac, 30 éves francia újságíró, aki a Clark művészeti magazint szerkeszti. A pár körülbelül kilenc hónapja van együtt, és az első közös fotót tavaly decemberben lsikerült készíteni róluk, mikor az utcán csókolóztak. A People magazin egy forrása úgy tudja, hogy Johansson és Dauriac körülbelül egy hónapja jegyezték el egymást, az eljegyzési gyűrűt pedig pár napja már a Velencei filmfesztiválon is megvillantotta a színésznő, bár akkor a keze helyett inkább csak a melleivel foglalkozott mindenki. A Dauriactól kapott gyűrű amúgy egy art deco stílusú, vintage gyűrű, aminek méretét nehezen nevezhetnénk visszafogottnak.

Mit tippel, meddig lesznek együtt?

Johansson egyébként csupán pár héttel azután jött össze francia pasijával, miután szakított a reklámszakember Nate Taylorral még 2012 októberében, és már idén februárban felröppentek a pletykák, hogy a pár eljegyezte egymást. Aztán júliusban egy újabb gyűrűt láttak Johansson ujján, de később kiderült, hogy az is csak egy szimpla ékszer volt.

A színésznőnek nem ez lesz az első házassága, ugyanis 2008 és 2010 között Ryan Reynolds volt a férje, aki azóta újraházasodott, és feleségül vette Blake Lively-t. Hogy Johansson mennyi ideig bírja majd Dauriac-kal, az pedig később kiderül. Ön mit tippel?