Mira Sorvinóra a legtöbben különféle, 90-es évek közepi filmekből emlékezhetnek, és hát örömhír, a színésznő azóta szinte semmit sem változott. Úgy döntött ügyanis, hogy nem öregszik meg. Lehetetlen belőni, hogy hány éves lehet, és hogy csoda vagy orvosok erdeménye-e az, amit látunk, mindenesetre döbbenetes.

Van egy csomó híresség, aki mintha egyáltalán nem öregedne, élükön Tom Cruise-zal, de még náluk is sokkal durvább Mira Sorvino, aki nagyjából úgy maradt, mint ahogyan a 90-es évek közepén a Romy és Michelle-ben kinézett.

A színésznő ráadásul azóta eléggé el is tűnt, nem igazán voltak komoly szerepei, ezért a legtöbb emberben egy viszonylag fiatalkori kép élhet róla. Na, ez a kép szinte semmit sem változott. Meg tudja tippelni, hogy az alábbi képeken Sorvino vajon hány éves lehet? Annyit segítünk, hogy most 45 éves.

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »