A Torontói Filmfesztiválon megjelent sztárokról rettentő furcsa képek készültek, a színésznőről pedig kiderült, hogy nem vett fel melltartót. Cikkünkben egy óriásfotót is elrejtettünk Mila Kunisról, így közelebbről is megvizsgálhatják a kérdést, akár még a mellei közti apró mitesszereket is megfigyelhetik.

Ha még emlékeznek, korábban írtunk az ötvenes évek szexi színésznő-modelljeiről, akiket a kor fotósai elegánsan, stílusosan, kifejező helyzetekben örökítettek meg, hogy az akkori film-és színes magazinokban megjelenő képeikre mindenki alélva tekinthessen.

A helyzet azóta sem változott sokat, most éppen a Torontói Filmfesztiválon örökítettek meg egy sereg művészt és művésznőt – a különbség csak annyi, hogy az elkészült felvételek kinél jobban, kinél rosszabbul sikerültek.

Alábbi képválogatásunk tehát ebből a friss termésből szemezget. És amíg Mila Kunis melltartótlan mellbimbójának átsejlő látványa sokakban aligha kelt visszás érzéseket, alighanem ők is megdobálnák száraz bulátával azt a fotóst, aki potrohos rémet csinált Emma Thompsonból. De ezt döntsék el önök, kattintsák végig képeinket!