Ben Affleck és Matt Damon undorítóan szoros barátsága még jóval a karrierjük előtt elkezdődött, de nem ők az egyetlenek a celebvilágban, akik együtt jártak gimibe. Jennifer Aniston már a gimiben jóban volt Cher lányával, Charlie Sheen pedig már tinédzserként Robert Downey Jr.-ral haverkodott.

Cameron Diaz és Snoop Lion

Cameron Diaz és Snoop Dogg Lion együtt jártak a Long Beach Polytechnic középiskolába, és a színésznő állítólag még emlékszik is a rapperre, akitől állítólag egyszer még füvet is vett.

Chaz Bono és Jennifer Aniston

Mikor Cher gyereke, Chaz Bono még Chastity Bono volt, ugyanabba a New York-i művészeti iskolába járt, mint Jennifer Aniston, akivel állítólag még jóban is volt.

Nicky Hilton és Lady Gaga

Paris Hilton húga, Nicky Hilton és Stefani Joanne Angelina Germanotta, vagyis Lady Gaga nem csak simán együtt jártak egy New York-i gimnáziumba, de még osztálytársak is voltak.

Sean Penn, Rob Lowe, Charlie Sheen, és Robert Downey Jr.

A Santa Monica-i középiskola viszonylag sok ismert színészt termelt ki, ugyanis oda járt Sean Penn, rob Lowe, Charlie Sheen és Robert Downey Jr. is, ők négyen pedig jóbarátok is voltak.

Val Kilmer és Kevin Spacey

Val Kilmer és Kevin Spacey nem csak ugyanabba a Los Angelesi középsikolába jártak, hanem még együtt is színészkedtek, és Kilmer szerint Spacey szörnyű színész volt még akkoriban, de legalább ő a bizonyíték arra, hogy ezt is meg lehet tanulni.

Nicole Kidman és Naomi Watts

Nicole Kidman és Naomi Watts egy ausztrál középiskolában ismerledett meg egymással, és azóta is jóban vannak.

Matt Damon és Ben Affleck

Az egymásról levakarhatatlan Matt Damon és Ben Affleck már jóval karrierjük kezdete előtt is folyton egymás seggében voltak, ugyanis ugyanabba az iskolába jártak.