Találtunk pár olyan videót a megosztókon, amiken híres felnőtt filmesek akartak berobbanni a popszakmába. Vannak próbálkozások, amik nem is tűnnek olyan rossznak, de azért esetükben jobban jár mindenki, ha maradnak a kaptafájuknál. Ön hallotta már Ron Jeremyt rappelni? Megmutatjuk, hogyan csinálja.

Andrea True

Az 1943-as születésű pornószínésznő az 70-es és a korai 80-as évek egyik legismertebb alakja volt, és a felnőtt filmes karrierje mellett próbált befutni a zeneiparban is. Ennek eredménye lett 1976-ban a More, More, More, amit szívesen játszottak a diszkók és éjszakai klubok. True ezek után három albumot is kiadott, de egyik sem okozott osztatlan sikert. A nő később megpróbált ismét visszatérni a pornóiaparba, de ehhez közel 40 évesen már túl idősnek bizonyult.

Marilyn Chambers

A négy éve elhunyt pornószínésznő 1952-ben született Kaliforniában, és az 1970-es évek elején robbant be a pornóiparba a Behind the Green Door című hardcore filmjével. Sikerein felbuzdulva szintén több műfajban szerette volna kipróbálni magát, 1976-ban kiadta a kislemezét, amin a Benihana című korabeli diszkóslágert adta elő.

Traci Lords

A most 45 éves Traci Lordsról érdemes tudni, hogy még fiatalkorú volt, amikor belevágott a pornószakmába, 18 éves korára már több mint 100 filmet leforgattak vele, ami jó nagy botrányt okozott annak idején. A pornószínésznő 1994-ben énekelte fel a Control című slágerét, és jól fogadták a későbbi albumát is, mégsem énekesnőként futott be. Kiszállt a pornóból is, és a normál filmiparban keresett megélhetési lehetőséget.

Ron Jeremy

1998-ban Kool G Rap egykori partnere, DJ Polo kiadta debütáló albumát Polo Playhouse címmel, amin a Freak Of The Week című számban feltűnik a most a Karate Kid felnőttfilmes változatában is szerepet vállaló Ron Jeremy is. A Sündisznó mindig is híres volt humorérzékéről, rappelése is bizonyíték eme tulajdonságára.

India

Muff 6 , Shut Up And Blow Me 9 és még számos híres pornófilm főszereplőjének is volt más szenvedélye a felnőtt filmek forgatása mellett: a nevét a születési országáról kapó India a zeneiparban is otthon érezte magát. Kórusban énekelt, majd 2006-ban megjelent első szólóalbuma.

Bobby Blake

A nyugdíjas pornósztár az első homoszexuális pornófilmek egyik legismertebb alakja volt, aki mára már bírálja a felnőttfilmek iparát, és felszentelt lelkész lett. Bobby Blake 2007-ben vokálozott Trudog Booty Ain't Got No Face című albumán.

Cicciolina

A 61 éves Staller Ilona még a wikipédia szerint is énekesnő, mindamellett, hogy pornószínésznő. Az ő nevéhez fűződik például a Boa Oboa című szám is, amit korábban már kikiáltottunk minden idők egyik legsokkolóbb magyar dalának is.