A semmittevő celebek már annyira ellepték a DJ-szakmát, hogy új vizekre kellett evezniük. 2013 diszkózása a fitneszmodellkedés, amihez a Való világ, a pornó, vagy akár a berkikrisztiánság is jó belépőt jelent. De kiből nézi ki a legnagyobb jövőt? Egy pont, ha esélye sincs, öt pont, ha született fitneszmodell.

Aleska Diamond

Aleska Diamondot még mindig pornósként emlegetjük, ami annyira nem meglepő, hiszen az IMDB adatai szerint 71 pornófilmben mutatta meg minden elképzelhető testnyílását, de úgy tűnik, a komlói lány tényleg váltani akar. Az utóbbi időben már képekkel is dokumentálja, hogy állandóan edz, nemrég pedig hivatalosan is kipróbálta magát fitneszmodellként, és túl van első versenyén is.

Berki Krisztián

Egykor focikapus volt, most főállású celeb, fitneszmodell, és egyelőre elég változó megítélésű vállalkozó. Viszont az biztos, hogy a diétájára nagyon figyel, aminek köszönhetően rendszeresen megméretteti izmait mindenféle versenyeken is. Azt nem tudjuk, hogy a hamarosan bekövetkező apaság mennyire fogja befolyásolni a dolgait, de az Édes életben látottakból ítélve egyáltalán nem.

Fekete Tünde

Az Éden Hotelben feltűnt Fekete Tünde egy ideig vígan élte a glammodellek vidám életét, aztán egyszer úgy döntött, ha már úgy is sportmániás, itt az ideje feladni a vetkőzést. Szerintünk mondjuk tök jó volt az a vetkőzés is, de ha minden igaz, Fekete Tünde jelenleg az USA-ban fitneszversenyző.

VV Cristofel

Pittman Cristofel ugyebár az ötödik Való világ hülyéje volt, aki szintén úgy érezte, hogy ha már gyúr, akkor akár pénzt is kaphatna érte. Utolsó információink szerint ebből az égvilágon semmi nem lett, pedig még a doppingot is bevállalta izmai növekedése érdekében.

VV Éva

VV Éva tényleg mindent szeretne csinálni, a hajhosszabbítástól kezdve a műsorvezetésen át egészen a szépségversenyekig, úgyhogy természetesen a fitneszmodellkedés sem maradhat ki. A bökkenő az, hogy Baukó Éváról még mindig az a legutóbbi fejlemény, hogy valószínűleg az elvonón lakik, ahol az a gyanúnk, nincs meg minden feltétel a a tökéletesre gyúrt testhez.