Kat Dennings lenyomta Hendrickset a dekoltázsversenyben

2013.10.25. 17:34
Korábban is feltűnt már Kat Dennings, egy leginkább az óriási dekoltázsáról ismert színésznő. Mostanra nemhogy kihívója lett a szintén ilyen kvalitásai miatt ismert Christina Henricksnek, de olyannyira letaszította a trónról, hogy Hendricks mostanában tényleg teljesen becsomagolja a melleit, míg Dennings büszkén feszít dekoltázsokban.

Kat Dennings kedden a Thor: Sötét világ bemutatóján mutatta meg mindenkinek, hogy igen, tényleg hatalmas mellei vannak, amiket nem különösebben szeret takargatni, sokkal inkább hívja fel rájuk a figyelmet egy jól irányzott dekoltázzsal.

Eközben a sokáig dekoltázskirálynőnek tartott Christina Hendricks a Johnny Walker új arca lett, aminek apropójából részt vett egy eseményen, ahol annyira feltűnésmentesen viselkedett egy teljesen fekete ruhában, hogy ha nem lenne élénkvörös a haja, akkor valószínűleg senki sem vette volna észre a képeken.

És nem ez volt az egyetlen ilyen esemény, mostanában Kat Dennings sokkal inkább mutatkozik nagy dekoltázsokkal, míg Christina Hendricks gyakorlatilag igyekszik magát minél jobban beburkolni.

Hendricks vagy Dennings?

 • 572
  Mindkettő
 • 504
  Hendricks
 • 376
  Dennings
 • 82
  Egyik sem
 • 30
  Nem tudom

Kat Dennings még csak 26 éves, mostanában kezd el csak befutni, annak ellenére, hogy már 13 évesen a Szex és New Yorkban szerepelt. Ismertségének nagyon jót tesz, hogy szerepet kapott a Thor-sorozatban. A filmekben Thor egyik tudós ismerősét alakítja, és ugyan a szerepe nem túl nagy, ügyesen hozza ki belőle a legtöbbet. Például azzal, hogy egyre fontosabbnak tartja minél mélyebb dekoltázsokkal mutatni magát.

15%
4290 Ft
3647 Ft
15%
3990 Ft
3392 Ft