Gondolkodott már azon, hogy mivel kezdték pályafutásukat azok a színészek, akik ma folyamatosan díjakat kapnak? Most megtudhatja, hogy Jack Black játszott már Sylvester Stallone oldalán, hogy Jennifer Lawrence első szerepe a Monk, a flúgos nyomozóban volt, illetve hogy a világ legszexibb nője 11 évesen már játszott a Baywatchban.

Jennifer Lawrence

A mára már Oscar-díjas, mindössze 22 éves színésznő egyik legelső szerepét a Monk, a flúgos nyomozó című sorozat egyik részében kapta. Lawrence egy iskolai kosárcsapat kabalaállatát alakította, vagyis egy oroszlánjelmezben ugrabugrált.

Billy Zane

Túlzás azt állítani, hogy Billy Zane-nek sok nagy szerepe volt, de az biztos, hogy mindenki emlékszik rá a Titanicból, amiben gyakorlatilag ő alakította a főgonoszt. A Vissza a jövőbe első részében kapta élete első filmszerepét, és mindössze annyit csinált, hogy egy fogpiszkálóval a szájában kinevette Marty McFly apját.

Elijah Wood

Szintén a Vissza a jövőbe filmek egyikében szerepelt életében először Elijah Wood, aki akkor még csak tíz éves volt. Ő volt az a zöld sapkás kisfiú, akinek a Marty McFly-t alakító Michael J. Fox megmutatta, hogy kell egy régi videójátékkal játszani.

Brad Pitt

Nem élete első szerepe volt Brad Pittnek, de talán az első említésre méltó, mikor ő játszhatta el pár részben Randyt, a Priscilla Presley által eljátszott karakter lánya,Charlie fiúját.

Jack Gleeson

A 21 éves színész jelenleg a Trónok harcában játssza Joffrey Baratheont, de 2005-ben egy kisebb szerepet kapott a Batman kezdődik! című filmben. Ő volt az a kisfiú, aki kiment az erkélyre, miközben a szülei veszekedtek, és meglátta Batmant, ahogy épp felmászik a falon.

Kat Dennings

Játszott már a 40 éves szűzben és a Vészhelyzetben, főszerepet kapott a Dalok ismerkedéshez című filmben Michael Cera oldalán, de legelőször a Szex és New York egyik részében tűnt fel, amiben egy nagyon gazdag és nagyon idegesítő 13 éves kislányt alakított.

Sofia Coppola

A leginkább rendezőként dolgozó Sofia Coppola a Keresztapa trilógia mindhárom részében játszott – élete első szerepét így mindössze pár hónaposan, 1972-ben kapta. Az első részben egy fiú csecsemőt "játszott", akit megkeresztelnek, a másodikban egy random gyerek volt egy hajón, a harmadik részben viszont már rendes szerepet is kapott. Ő alakította Mary Corleonet, pedig a szerepet majdnem Winona Ryder kapta meg.

Jack Black

Ha jól tudjuk, akkor életében először egy reklámfilmben szerepelt, de annál sokkal viccesebb, hogy volt egy jelenete Stallone egyik legendás filmjében, A pusztítóban. Ha nagyon megerőlteti a szemét, akkor 0:40-nél a kép baloldalán egy pillanatra láthatja is Jack Blacket.

Renée Zellweger és Matthew McConaughey

Mindkettejük első filmjei közt szerepelt A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér című alkotás, ami annyira rossz lett, hogy az Imdb még három pontot sem mert adni rá. Elég, ha megnézi a trailert, és érteni fogja.

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffmannak nem kevés és nem is rossz szerepei voltak, ezért is megdöbbentő, hogy élete első igencsak kis filmszerepét 1991-ben kapta az Esküdt ellenségek (Law & Order) című sorozatban.

Quentin Tarantino

Amikor Tarantino még nem volt befutott rendező, olyan sorozatokban kapott szerepet, mint Az öreglányok (The Golden Girls). A Kill Bill rendezője 1988-ban a The Golden Girls sorozat egyik részében Elvis-imitátorként jelent meg, egy bézs zakóban.

Mila Kunis

A világ legszexibb nőjének kikiáltott színésznő élete egyik első szerepét a Baywatchban kapta, mikor még csak tizenegy éves volt. Egy nagyon okos, rózsaszín pólós kislányt alakított, aki meg tudta mondani, hogy a Holdnak van valami köze az apályhoz meg a dagályhoz, majd mikor két társa majdnem megfulladt, el is futott segítségért.