Pamela Anderson 46 éves korára végre megértette, hogy ennyi idősen már nem feltétlenül kéne ahhoz ragaszkodni, hogy úgy nézzen ki, mint egy 22 éves prosti, ezért rövidre vágatta a haját.

Ön szerint is jobban néz ki rövid hajjal?

Pamela Anderson élete legjobb döntését hozta meg azzal, hogy fodrászhoz ment, és az eddigiektől brutálisan eltérő frizurát kért. Hosszú szőke haját rövidre vágatta, amitől úgy néz ki, mint egy modernkori Audrey Hepburn – igaz, egy kicsit talán túlzás ezt állítani, mert a színésznőnek még mindig csúnya csíkszemöldöke van. De az biztos, hogy sokkal jobban néz ki ezzel a rövid frizurával, mert így már nem tűnik olyannak, aki kétségbeesetten próbálkozik 22 évesnek kinézni, vagyis Pamela Anderson 46 éves korára eljutott oda, hogy méltósággal viselje korát.

Pamela Anderson a kilencvenes évek elején lett igazán ismert, méghozzá a Baywatch nagyon szőke, nagyon nagymellű életmentőjeként, és bár előtte és utána is volt jópár sorozat, amiben játszott, valószínűleg 40 év múlva is mindenki csak C. J. Parkerként fog emlékezni a színésznőre. Na meg persze úgy, hogy ő volt az a szilikonmellű, szőke maca, aki szerepelt a Playboy címlapján, akinek szexvideója készült Tommy Lee-vel, és aki Kid Rockhoz is hozzáment. Remélhetőleg új frizurája ezeket egy kicsit háttérbe sikerül szorítania. Fenti galériánkban megnézheti, hogy lett Pamela Andersonból elegáns negyvenes nő.

Ha ide kattint, Facebookon is elmondhatja véleményét.

Kövessen minket a Facebookon is!