Sorra bukkannak fel a sztárokról újabbnál újabb home-felvételek, lassan már Hollywoodban is inkább ezek számítanak referencia filmnek. Paris Hilton és Pamela Anderson neve is igazából a szalagra rögzített dugásuknak köszönhetően rögzült a köztudatban, és Colin Farrelnek szintén jó reklám volt a Káma-Szútra bemutatása a Miami Vice előtt. Összegyűjtöttük a leghíresebb celeb-szexvideó történeteit, a felvételeket pedig száműztük a Muffinra, mert némelyik bőven kimeríti a 18-as karikás film fogalmát.

Pamela Anderson és Tommy Lee

A házi szexvideó műfajának koronázatlan királynője Pamela Anderson, az ő orgazmusának látványát milliók élvezhették. Az egykori Baywatch-sztárnak két videója is kering az interneten, és az első, amit Tommy Lee-vel forgattak nászútjukon, kétségkívül bejött, mint megélhetési forrás. Az ellopott felvétel (ami a Muffinra  kattintva megnézhető) ugyanis mindkettőjük karrierjét fellendítette, ráadásul a rockzenész egy pert is varrt a forgalmazó nyakába, és jókora kártérítést kapott. Anderson kisasszony tíz évvel később ismét bepróbálkozott egy hasonló sztorival – a rossz nyelvek szerint ugyanis saját maga volt az, aki kiszivárogtatta a Brett Michaels-szel készült felvételeket, de ez a második dobása már anyagilag nem volt annyira kifizetődő.

Kim Kardashian

A feketéből mára szőkévé lett glammodell pont a napokban tett közzé magáról pár fehérneműs képet a Twitteren, de ezek a fotók dögunalmasak lehetnek azok számára, akik már látták a hálószobájában készült felvételeket. Az örmény származású Kim Kardashian 2007-ből származó videója ugyanis szintén napvilágot látott, a Vivid Entertainment dobta piacra, és annak ellenére, hogy a pornókiadónak ez a húzás végül ötmillió dollárjába fájt, a hírek szerint még így is megérte nekik a terjesztés. A képkockákon természetesen nem egyedül múlatja az időt a színésznőként is számon tartott Kardashian: akkori pasija, Ray-J rapper is kiveszi a részét a munkából.

Rob Lowe

Az annak idején szex- és kábítószerfüggő Rob Lowe 1988-ban keveredett botrányba, amikor a kiszivárgott gruppenvideójának egyik fiatal főszereplőjéről kiderült, hogy még annál is fiatalabb, mint ahogyan ő gondolta. Pechjére a mindössze tizenhat éves lány szülei be is perelték, és még a CNN is lecsapott az ügyre. Miután túlélte az egyik legnagyobb klasszikus hollywoodi szexbotrányt, leginkább az Elnök emberei amerikai televíziós sorozat egyik szereplőjeként ismerhette meg a világ, de szerződtették például a Grace Klinika néhány epizódjába is. Legutóbb tavaly hallottunk róla, amikor két volt bébicsősze is szexuális zaklatással vádolta - Lowe állítása szerint azóta nem kap normális munkát. A nevét egyébként bevontuk egy játékba, erről részleteket a Velvet minden, ami szex blogján olvashatnak.

Paris Hilton

Az örökösnő 2003-ban robbant be a köztudatba a One Night In Paris (itthon Egy éjszaka Parisban) névre keresztelt szexvideójával – a felvétel előtt nem is igazán tudta a világ, ki is az a Paris Hilton. Onnantól kezdve viszont híressé, vagyis leginkább hírhedtté vált, de ez őt csöppet sem zavarja. Bár először 30 millió dollárnyi kártérítést követelt a videó egyik forgalmazójától, végül beérte 400 ezer dollárral, és rájött, hogy karrierjét megalapozta a Rick Salomonnal történő dugás: reality-sztár, énekes, modell, divattervező és szerző lett belőle nagy hirtelen. Ex-partnere sem jött ki rosszul a dologból, ráadásul Salomon rákapott a bevállalós celebekre: 10 hét erejéig Pamela Anderson férje lehetett.

Colin Farrell és Nicole Narain

Ugyan Farrel annak idején sikeresen megakadályozta, hogy volt csaja – egyben a szexfelvétel másik főszereplője -, az ismert Playboy-modell, Nicole Narain az ő péniszéből csináljon pénzt, elkerülhetetlen volt, hogy a videóból cirka negyedóra felkerüljön az internetre. Persze ott is maradt. A színész és exbarátnője még 2003-ban szórakozott a kamerával, szakításuk után viszont Narain úgy gondolta, miért is ne profitálhatna valamit a kapcsolatból, ha már így járt. A szalagot többek között egy internetes pornóoldalnak ajánlotta fel, és ezzel megindult a lavina, a Telefonfülke lassan feledésbe merülő sztárja ismét a címlapokra került. Azon pedig, hogy az eset pont a Miami Vice című film premierje előtt történt, már nem is csodálkozott senki.

Kid Rock

A rap-rocker sem a szakmájával, hanem leginkább azzal vált először híressé, hogy egy ízben Pamela Anderson egyik férje lett. Kid Rock a Creed volt énekesének, Scott Stappnek köszönhetően vált még ismertebbé, haverja ugyanis elkövette azt a hibát, hogy a fentebb említett celebekhez hasonlóan ő sem bírt meglenni kamera nélkül, ha szexről volt szó. Ők a közös turnéjuk során egy turnébuszban szexeltek négy groupie-val, a történet pedig a megszokott forgatókönyv szerint zajlott: a diszkrét orgia a Red Light District nevű filmprodukciós céghez került, ami egyébként ugyanaz a cég, ami annak idején Pamela Anderson és Paris Hilton videóit is publikálta. (Sőt, Zalatnay exférjét, Márton Csabát is ők szerződtették.) A videó ide kattintva megnézhető.

Jenna Lewis

Jenna Lewis nem csak férjét, Travis Wolfe-ot, hanem a home-videóval hirtelen jött népszerűséget is sikeresen meglovagolta. Nevét az amerikaiak addig is ismerték (a modell a Survivor első részének a szereplője volt, és nyolcadik helyen végzett), de az ominózus 42 perces videó tette feledhetetlenné az egész világ számára. A Las Vegas-i motelszobában rögzített felvételen először úgy tűnhet, hogy magánakcióban lesz része a nézőknek, de a fiatalasszonyhoz pillanatokon belül csatlakozik az ifjú férj is.

Tonya Harding

Tonya Harding műkorcsolyázó volt a második nő, aki tripla-axelt ugrott, de leginkább akkor rögzült a köztudatba, amikor a lillehammeri téli olimpiai előtt vetélytársnőjének a térdét szétverték egy vasrúddal, és kiderült, hogy Harding volt az ötletgazda. Három év felfüggesztettel megúszta. A botrány után pár hónappal viszont még egy szexvideót is a számlájára írtak, ugyanis exférjével megörökítették a nászéjszakát – a kritikusok szerint ez az a szalag, amit jó mélyen el kellett volna ásni, vagy szexfüggőség ellen felhasználni.

Verne Troyer

Ha Harding szexkazettáját ijesztőnek és bénának találják, akkor mit szóljanak azok, akik ha csak fél szemmel is, de láttak részleteket Austin Powers-filmek Kicsi Énjének home-videójából. A bizarr házipornók királya, Vern Troyer excsajának köszönhetően tavaly büntette a népet egy felvétellel, ami egy hónappal az első dugásuk után, egy Beverly Hills-i húsvéti nyaralásukon készült a L'Ermitage luxusszállóban. Ranae Shrider a képkockákon kívül volt kedves még egyéb részletet is megosztani a világgal, mint például, hogy ugyan a 81 centis színész termete kicsi, de a péniszére nem lehet panasz - illetve húsz perc alatt akár háromszor is képes elélvezni. A kópia itt látható, de semmiképp ne nézzék meg.