Hat közös év után szétment a nemzetközi celebvilág egyik álompárja, Miranda Kerr és Orlando Bloom. A mindig visszafogott házasok még a hivatalos bejelentés után is kedvelik egymást, és ennek a legújabb képek sem mondanak ellent.

Véget ér a nagy álom, a héten Orlando Bloom az ügynökén keresztül közölte a világgal, hogy ezúttal már nem csak pletyka szinten mentek szét az ausztrál szupermodellel, Miranda Kerr-rel. A pár 2007-ben jött össze, 2010-ben már össze is házasodtak, és egy közös gyerekük van, Flynn. „Orlando Bloom és Miranda Kerr egy közös nyilatkozatot adott ki arról, hogy az elmúlt néhány hónapban különváltak az útjaik. Hat évet töltöttek együtt, nemrég döntöttek úgy, hogy hivatalosan is elválnak egymástól. Annak ellenére, hogy ez az házasságuk végét jelenti, nem kívánnak eltávolodni egymástól, tisztelik, támogatják a másikat, mint család, és mint a közös gyerekük szülei” – áll a rövid üzenetben.

Egészen meglepő, de ez a béke a legutóbbi képek alapján egyáltalán nem csak a szokásos kötelező körnek tűnik, ami után majd idővel a gyereken pereskedhetnek: a párt tegnap már le is fotózták, ahogy a legnagyobb békében sétálgatnak hármasban, és ha nem tudnánk, hogy ezek itt nem akarnak már egymással viszonyt folytatni, fel sem merülne, hogy bármi változott. Persze ez azért is lehet, mert két profiról van szó: Miranda Kerr tulajdonképpen csak azzal szokott bekerülni az újságba, hogy valahol átlátszó ruhában jelent meg, esetleg az átlagosnál is jobban ki van vágva a ruhája, de Orlando Bloomról sem sokan tudnának többet mondani annál, hogy a Gyűrűk Urában baromi jól nyilazott hosszű szőke tincsekkel. Annyi biztos, hogy az egyik legjobban kinéző házaspárról beszéltünk, úgyhogy nézze meg ön is, hogy változott Miranda Kerr és Orlando Bloom az évek során!

A fenti cikket kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!