Rengeteg szép színésznő egy egyszerű sorozatszerep miatt lett sztár. Az alábbiakban hat olyan színésznőt mutatunk önnek, akiknek külsejükkel sikerült elérniük azt, hogy azután is foglalkoztatott színésznők legyenek, és ne felejtsék el őket, miután véget ért a sorozat, amiben mindenki megismerte őket.

Pamela Anderson - Baywatch

Igaz, az újabban rövidhajú Pamela Anderson nem lett olyan ünnepelt filmsztár, mit mondjuk Angelina Jolie, de igenis világszerte híres lett, hírnevét pedig annak köszönheti, hogy eljátszhatta a nagyon szőke, nagyon nagymellű életmentő lány, C. J. Parker szerepét a Baywatch-ban.

Jennifer Aniston - Jóbarátok

Anistonba és hajába mindenki beleszeretetett a kilencvenes évek közepén, amikor elindult a Jóbarátok. A színésznő annak ellenére futott be a sorozat alatt és után irigylésre méltó karriert, hogy igazán sosem volt jó színésznő, mégis rengeteg főszerepet kapott, leginkább vígjátékokban, és jelenleg is van három készülőben lévő filmje.

Eva Longoria - Született feleségek

Eva Longoriát senki nem ismerte 2004 előtt, de akkor megkapta Gabrielle Solis szerepét a Született feleségekben, és a kényeskedő golddigger nő szerepe meghozta neki a sikert. Persze igazán A-listás színésznő nem lett belőle, de így is rengeteg nagyobb szerepet kapott viszonylag sikeres filmekben.

Christina Hendricks - Mad Men

A nagyon vörös, nagyon nagymellű színésznő rengeteg sorozatban játszott már 2007 előtt is, de abban az évben indult el a Mad Men – Reklámőrültek című sorozat, és ezzel egyik pillanatról a másikra világsztár lett. Azóta játszott a Drive!-ban, és pár jelentéktelenebb filmben is, jelenleg pedgig hét készülőben lévő filmje is van.

Sofia Vergara - Modern Family

Sofia Vergarát valószínűleg még annak sem kell bemutatni, aki nem nézi az egyébként zseniális sorozatot, a Modern Family-t, ami sajnos olyan rossz magyar címet kapott, hogy nem vagyunk hajlandóak leírni. Azok kedvéért, akik barlangban éltek az elmúlt pár évben, elmondjuk, hogy Vergara egy kolumbiai színésznő, aki borzasztó sikeres lett a Modern Family miatt, és már a Machete gyilkol-ban is szerepelt.

Kaley Cuoco - Agymenők

Kaley Cuoco elképesztően sok filmben és sorozatban játszott az Agymenők című sorozat előtt is, de igazán ismert csak azután lett, hogy megkapta a sorozatban a butácska, de jó nő Penny szerepét. Jelenleg két filmje is készülőben van.