A Transformers-filmek főszereplője megint verekedésbe keveredett egy londoni szórakozóhelyen, és bérgyilkolással fenyegette meg ellenfelét.

A Transformers-filmek főszereplője, Shia LaBeouf újabb kocsmai verekedésbe keveredett Londonban, és azzal fenyegetett meg egy embert, hogy megöleti, mielőtt a pincérek és személyzet kidobták a helyről- írta a nydailynews.com.

A kimondhatatlan nevű 27 éves színész és egy férfi között egy Covent Garden-i bárban durvult el a vita, amikor LaBeouf száját az a mondat hagyta el, hogy "meg tudlak öletni". A sztori szerint a sztárt állítólag felzaklatta egy női rajongó, aki megkörnyékezte őt az étteremben, majd  LaBeouf heves szóváltásba keveredett a nő barátjával, amikor az jött, hogy megvédje a csaját.

"Shia nekiment a srácnak, miután felzaklatta a barátnőjét" - nyilatkozta egy szemtanú a sajtó munkatársának. "Megdöbbentő volt. Teljesen önkívületben volt" - tette hozzá a forrás. A heves vita után LaBeouf-t a személyzet kikísérte a helyről.

Ez már a második incidense a színésznek az elmúlt hónapokban londoni tartózkodása alatt. Októberben állítólag behúztak neki ököllel és ágyékon rúgták, miután megpróbált lefilmezni egy nőt, aki éppen hányt egy londoni utcán. Egy máig ismeretlen járókelő megtámadta a színészt, miután az nem hagyta abba a rossz állapotban lévő nő videózását. Két éve pedig késeléssel fenyegetőzőtt egy utcai verekedés alkalmával.