Az énekesnő azt közölte egy riporterrel, hogy azt érzi, egyedül van az egész világon, ami már csak azért is furcsa, mert szült két gyereket, és mellesleg jár valakivel. Viszont van egy új klipje, ezt is megmutatjuk.

Az InStyle magazin idén pénteken megjelenő amerikai számában lesz egy Britney Spears-interjú, amelyből néhány részletet már közöltek az amerikai lapok. A Huffington Poston például az énekesnő anyasági elképzelései kaptak helyet.

„Pár évig még szeretnék nagyon elfoglalt lenni, de aztán nagyon szeretnék még egy babát, egy kislány. Azt hiszem, egy Kicsi Én lenne. Azt hiszem, őrült jó lesz. Többé nem fogom magam egyedül érezni a nagyvilágban. Érezni fogom, hogy van egy másik személy, akire azt mondhatom, én vagyok."  Emlékeztetőül: Spearsnek már van két fia, az egyik nyolc, a másik hét éves. És van egy pasija, David Lucado, akit nagyon szeret

„Anyaként mindig vannak olyan helyzetek, amelyek közben nem is értjük, mi történik, normális-e, vagy ez egy életszakasz, vagy micsoda – aztán meg hülyének érezzük magunkat, amiért kérdezünk, mert azt gondoljuk, anyaként tudnunk kell az ilyesmit. De nem. Emberek vagyunk. Őszintén szóval szeretném, ha több olyan barátom lenne, aki anya."

Meló

Most viszont keményen dolgozik, elvégre Las Vegasba szerződött, ahol az ember vagy szórakoztat, vagy kaszinózik. Ezt komolyan is veszi, hiszen, mint a lapnak mondta, nemcsak az előadásmódja foglalkoztatja a közönségét, hanem az is, kicsoda ő valójában.

Az öndefiniáláshoz jól jöhet új dala és klipje, a Perfume, amelyet elsőre végighallgatva és végignézve arra jutottunk, hogy ezt a dalt Rihannának írhatták. Erre a gyanakvásra a We Found Love klipjére , és az énekesnő további munkásságának dallamvezetésére enyhén emlékeztető zene ad okot. Mi már újraértelmeztük a művet, ezt itt nézheti meg.

Önnek hogy tetszik?

Eközben, mint az Entertainment Weekly írja, az új albuma sosem látott mélységben nyitott a Billboard kétszázas lemezeladási listáján, Mármint nem a kétszázadik lett, csak a Britney Jeannél az énekesnőnek még egy albumát sem vették meg kevesebben az első héten, amikor kapható. (Ez egyébként 107 ezer példányt jelent, ami nálunk 53-szoros platinalemez lenne), Nyugi, azért így is a lista negyedik helyén áll. Összehasonlításképp: a 2011-es Femme Fatale-ból az első héten 276 ezer ment el.