Tudta, hogy Amanda Seyfried az egyik legcukibb, legkedvesebb celeb Hollywoodban? És nem feltétlenül azért, mert helyes, és mert jó színésznő, hanem leginkább azért, mert neki van a legcukibb kutyája, akiről folyamatosan képeket posztol az instagramra, ami így a világ legcukibb instagram-oldala lett, legalábbis szerintünk. Itt egy kis instant cukiság karácsonyra.

Amanda Seyfriedről eddig leginkább csak amiatt írtunk, mert mondjuk épp nadrág nélkül forgatott, vagy mert az ő főszereplésével készült el a Mélytorok című film, amiben természetesen pucér jelenete is volt a színésznőnek, aki egyébként nem szereti a pornót.

Pedig Amanda Seyfried nem csak ezek miatt érdekes, vagy azért, mert szép fehér a bőre, hanem azért is, mert van egy elképesztően cuki kutyája, Finn. Finn egy ausztrál pásztorkutya, akit a színésznő sikeresen meg is nevelt, vagyis a kutya képes a fején egyensúlyozni gyakorlatilag bármivel, akár még egy hamburgerrel is, ezt pedig meg is mutatták David Letterman műsorában. Ha csak a kutyás-hamburgeres cukiság érdekli, akkor tekerjen el 3:20-ig.

És ha még mindig nem volt elég Finnből és Amanda Seyfriedből, kövesse be gyorsan instagramon az állatbuzi színésznőt, vagy kattintson az alábbi galériára, ahova a legcukibb fotókat gyűjtöttük össze Seyfriedről, Finnről, meg még pár cukibbnál cuki állatról, hogy ne maradjon cukiság nélkül karácsonykor sem.