Itt a karácsony, úgyhogy levetjük magunkról a kritizálás kötelességét, és újra beismerjük, hogy vannak ám celebek, akikkel nem csak, hogy nem nyűg foglalkozni, de kifejezetten szeretjük is őket. Ha valaki kimaradt, az azért van, mert tavaly már bevallottuk a dolgot, vagy elfelejtettük, vagy nem szeretjük.

Tatár Csilla

A Mokka műsorvezetőnője szép lassan annyira beleette magát a mindennapjainkba, hogy szinte mindennap figyeljük, mit vett épp fel. Ez ugye azért van, mert jó nő, de ez talán nem is lenne elég ahhoz, hogy kedveljük. Az viszont már az, hogy tud érdekes dolgokat mondani, tisztában van vele, mit jelent közszereplőnek lenni. Boldog karácsonyt, Tatár Csilla!

Bódi Margó

Az van, hogy elég csak ránézni Bódi Margó Facebook-oldalára, és minden összeáll: ez a nő szeret jókat enni, utazgatni, és úgy általában kedves az őt körülvevő világgal. Görgetve az oldalt, ki is rajzolódik, hogy mi tulajdonképpen szeretnénk Bódi Margó barátai lenni. Boldog karácsonyt, Bódi Margó!

Palvin Barbara

Palvin Barbara nem csak iszonyú jó nő, de még jó arc is. Mennyire menő már, hogy a világszinten keresett, Steven Spielberggel bulizó lány jobban szeret focizni, mint tévézni? Hát ezzel a háttérrel még azt is elnézzük neki, hogy a Fradinak szurkol. Boldog karácsonyt, Palvin Barbara!

Puskás Peti

Nehezen indult, hiszen a Megasztár harmadik részében tényleg úgy tűnt, hogy a tinisztár kategórián túl nem sokra fogja vinni. Ehhez képest most lett egy tök fasza zenekara a testvérével, képes még a saját múltját is kritikusan szemlélni, ráadásul őrült jókat lehet vele bulizni. Boldog karácsonyt, Puskás Peti!

Varga Viktor

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy valóságshow jót tesz a megítélésüknek, de a Csillag születikben egyszerű bolondnak tűnő énekes annyira cuki a képernyőn barátnőjével, Cynthia Dictatorral, hogy minden elképzelésünk megváltozott róla. A zenei rész innentől teljesen mindegy is, aki ennyire őszintén hozza a jópofa szerelmes figuráját, az még a hozzánk hasonló rosszindulatú újságírók szívét is meglágyítja. Boldog karácsonyt, Varga Viktor!